Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Warzone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
18 dakika önce, dreagloth dedi ki:

ban yersin saptadıklarında, sen de onu bil de

oha öyle bişi mi var ne alaka?

konsolcuların iyi oynaması yasak mı

ölünce spectate konsolcuya gelince izlerken kanser oluyorum bazen asdsd

Mesaj tarihi:

Bu arada iyi oynayan konsol oyuncusu PC oyuncusundan daha iyi oynuyor çünkü direkt auto-aim'i kullanıyorlar. Aim bile almıyorsun, left trigger ve sonra right trigger. Otomatik olarak kitleniyor hedefe zaten. Böyle böyle one-shot snipe'lıyor izbeler.

AMA HEPSİNİ YENİYORUM ÇÜNKÜ BEN KASLIYIIIIM.

Cidden PUBG'den sonra uzun saatler ayırdığım ilk oyun oldu MW. Warzone, Domination/headquarters/hardpoint ve Realism playlist'leri cycle ediyorum.

Mesaj tarihi:

Battle pass beleş değil. Ben onu tamamlamaya mecbur hissedeyim, o sırada oyunu sevebilme ihtimalim olur diye aldım.
her sezonda 200-300 cp beleş geliyor.

zaten battle pass ı bir defa almak yetiyor. Sonraki sezonun parasını çıkartıyor gelen şeyler.

Mesaj tarihi:

oeh.. ulan oyunda yer gök hileciymiş. Aimbot, wallhack.. ne ararsan var. Oyunda anti-cheat bile yokmuş.

Üstelik sizi öldüren adamı izlediğinizde, hack olduğuna emin olsanız bile raporlayamıyorsunuz. Çünkü rapor sistemi yok :D.

oyundan çıkacaksın, social menüye gideceksin. o adamı bulacaksında raporlayacaksın diyeceğim ama.. orada da yoklar :D. ne boktan iş anlamakta zorluk çekiyorum.

Mesaj tarihi:

multiplayerda reportlayabiliyorsun da bişeye faydası var mı bilmiyorum. normalde ground war oynarken denk geliyor bazen ama onun dışında bugün bi kere denk geldi biri solo oynarken ilk kez

trio kalkması kötü olmuş bu arada ama yerine gelen shotgun + sniper mode da eğlenceli baya

Mesaj tarihi:

bende bir talihsizlik var herhalde. bugün 4 oyunun 2 sinde denk gelince sildim. Umarım bu talihsizlik bana özeldir, yoksa oyunun geleceği kötü olur.
bir ay sonra şansımı yeniden denerim.

• Yeni Oluştur...