Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 season 3 yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 daha yeni çıkmadı mı bu ne ara sezon 3 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2020 Cod sezon 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 dün indirdim başladım. Kendimi oynamaya biraz mecbur bırakmak için de battle pass aldım. Umarım sevenler kervanına katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 biz de oynuyoruz arkadaşlarla ama s3 battle pass çok iyi görünmedi gözüme, s2 iyiydi kaçırdık alamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meow Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 bu arada ps4e usb klavye mouse bağlanabiliyormuş warzone sayesinde öğrendik, bilmeyen varsa şeyapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 (düzenlendi) ban yersin saptadıklarında, sen de onu bil de Nisan 10, 2020 dreagloth tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 ban olayı yok, yine klavye mouse kullanan serverlara atiyor, hatta pc xbox uzerinden de crossplay olayi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 18 dakika önce, dreagloth dedi ki: ban yersin saptadıklarında, sen de onu bil de oha öyle bişi mi var ne alaka? konsolcuların iyi oynaması yasak mı ölünce spectate konsolcuya gelince izlerken kanser oluyorum bazen asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 normalde ban olayı var, bu oyun da yoktur eğer yoksa, sebebi de official olmayan bir ekipmanla, 3rd party, üstünlük sağlıyor olman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 crossplay bu, banlemezler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Bu arada iyi oynayan konsol oyuncusu PC oyuncusundan daha iyi oynuyor çünkü direkt auto-aim'i kullanıyorlar. Aim bile almıyorsun, left trigger ve sonra right trigger. Otomatik olarak kitleniyor hedefe zaten. Böyle böyle one-shot snipe'lıyor izbeler. AMA HEPSİNİ YENİYORUM ÇÜNKÜ BEN KASLIYIIIIM. Cidden PUBG'den sonra uzun saatler ayırdığım ilk oyun oldu MW. Warzone, Domination/headquarters/hardpoint ve Realism playlist'leri cycle ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 mw'de auto aim çalışıyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 seni bugün isyankar gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 aim assisti anlatıyor nasıl çalıştığını ve tam olarak ne yaptığını vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 season pass beleş değil mi bu arada aldım derken parayla mı satılıyor. 1000 pointle alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 1000 point neyle aliniyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 58 dakika önce, dreagloth dedi ki: seni bugün isyankar gördüm yok yahu meraktan sordum acaip geldi auto aim çalışması multiplayerde öyle birşey yok diye biliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 bilmiyorum bi yerden geliyor 100cp arada. ilk sezon almıştım bu gelenlerle. sonra ordan birikenle 2. sezonu aldım. şimdi 3ü aldım 1500 daha birikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Battle pass beleş değil. Ben onu tamamlamaya mecbur hissedeyim, o sırada oyunu sevebilme ihtimalim olur diye aldım. her sezonda 200-300 cp beleş geliyor. zaten battle pass ı bir defa almak yetiyor. Sonraki sezonun parasını çıkartıyor gelen şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 ilk oyunu kurduktan sonra hic para vermedim ben. 3 sezondur da gelen cp ile aliyorum iste. betada oynamistim belki ordan kalmistir ilk sezon icin, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 oeh.. ulan oyunda yer gök hileciymiş. Aimbot, wallhack.. ne ararsan var. Oyunda anti-cheat bile yokmuş. Üstelik sizi öldüren adamı izlediğinizde, hack olduğuna emin olsanız bile raporlayamıyorsunuz. Çünkü rapor sistemi yok :D. oyundan çıkacaksın, social menüye gideceksin. o adamı bulacaksında raporlayacaksın diyeceğim ama.. orada da yoklar :D. ne boktan iş anlamakta zorluk çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 (düzenlendi) hile engellemenin yolu yok. ps4'de 300k falan banladilar ama Nisan 14, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 multiplayerda reportlayabiliyorsun da bişeye faydası var mı bilmiyorum. normalde ground war oynarken denk geliyor bazen ama onun dışında bugün bi kere denk geldi biri solo oynarken ilk kez trio kalkması kötü olmuş bu arada ama yerine gelen shotgun + sniper mode da eğlenceli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 bende bir talihsizlik var herhalde. bugün 4 oyunun 2 sinde denk gelince sildim. Umarım bu talihsizlik bana özeldir, yoksa oyunun geleceği kötü olur. bir ay sonra şansımı yeniden denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar