sylvanas Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 divinity OS benzeri, takım ve sıra tabanlı bol itemli okumalı resmi türkçe destekli rpg oyunu arıyorum. yama ya da çeviri grubu olmasa daha iyi olur. icewind dale'in vardı sanırım o tarz bi şeyler arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 resmi dil desteği olan bol okumalı biraz zor. stygiana gelecekti geldi mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 baldurs gate 1 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 türkçede tabi ki metin 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 wastleland 2 var. fantasy değil ama oyun güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar