Loex Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Merhabalar yaşlıları ve engelliler, havuza sokmak için böyle bir ürün geliştirdik (italyanlarınkini daha iyi bir hale getirdik) www.420medikal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 youtube bedava, belediye havuzlarında baya ihtiyaç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 emeğinize yüreğinize sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Daha bugun konusu gecti ya yasli birinin havuza girme ihtiyaciyla ilgili. gayet guzel urun olmus, frenleri falan saglamdir herhalde. videonun sonundaki pabuclar ne ise yariyor onu gostermemissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Tesekkurler oncelikle O pabuclar alet havuza dusmesin diye var veya daha zor dussun diye. Videoda kemer de eksik. Yonetmen arkadas o ara musaitti az butceyle anca bu kadar oldu. Vimeo nun playerini cok begeniyorum ondan oraya koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 güzel yaşlanınca lazım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 hemen satın alın kısmındaki linkler çalışmıyor ama sanırım ürünü yeni koyduğunu için onaylanmadı. haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 gayet güzel olmuş elinize sağlık sadece fren sistemini begenmedim havuz kenari kaygan zemin o stopper ıslandığı zaman yamulur baya , şu tarz stopperlar daha iyi olur ama biraz daha zahmetli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Bu senin yolladigin stopper havuza dusmesin diye koyduysan konumu itibariyle ise yaramaz. Yok normal fren olsun diye koyduysan yine ise yaramaz cunku inmesi uzun sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 linkler çalışmıyor evet hepsiburada medikal ürünleri askıya aldığını söyledi n11 ile de stoklu çalışmak gerekiyor sanırım sadece amzona koyucaz şimdilik. 3 saat önce, neutrino dedi ki: Bu senin yolladigin stopper havuza dsmesiun diye koyduysan konumu itibariyle ise yaramaz. Yok normal fren olsun diye koyduysan yine ise yaramaz cunku inmesi uzun sürer. bilmiyorum ne kadar bilgin var ama denedik gayet çalışıyor sadece kauçuklar yerinden çıktı denedikten sonra onuda kendimiz yapıştırıcaz sorun kalmayacak. Aletin tüm ağırlık yükü arkada olduğu için (arka kilitli tekerlerin üzerinde 150kg ağırlık var) Fin in gösterdiği fren sistemi çok iyi fakat bizim alet için çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Fazla garantici olmamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 @Loex sizin sisteme demedim onlari fin'in yolladigina yazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 yanlış anlamışım ben. O sistemide beğendim de dediğin gibi biraz operasyonu yavaşlatır @Fin çünkü aletin havuz inmesi 30 saniye anca sürüyor. Bu 2 frenleri indirmek 2 dk sürer sadece bide tekerlerklerin kilitleri çok sağlam ağır yük işleri için imal edilmiş tekerler bi tanesi 400 kilo taşıyorki bizim alet zaten maks 300 kilo yük olur üzerinde. 4 tekerden 1.6 ton taşıycak kapasiteli tekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 abi spor a.ş. ye gidip direk tanıtsanıza yapmadıysanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 abi gittik zaten spor as degilde tesisler mudurlugu karar veriyormus gittik anlattik cok begendiler ama sabitleri varmis butun havuzlarinda ilerisi icin goruselim dediler sabitleri suyla sebekenin su basinciyla calisiyor hem yavas hem cirkin hem de pahali. Ustelik surekli sabit oldugu icin kulvarin birini isgal ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar