razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 (düzenlendi) Wes Anderson. https://www.imdb.com/title/tt8847712 ulan her sahne mi harika olur ya, zirveme oturdu yine bekliyoruz. yeni oyuncular Şubat 12, 2020 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Listeye aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 mmm pastel bir masala daha hayır demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 öf bogdu fragman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 https://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-99250/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 izleyecez mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2021 nese o zaman müzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 öhhöm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 (düzenlendi) yıllar üstüne sinemada izlediğim ilk film oldu. çok çok güzeldi, her parçası ayrı güzeldi. wes anderson Spoiler favorilerim ressam ve aşçı hikayeleri oldu. ressamın hapishanede atölyedeki konuşmasında yutkunamadım bi an. çok derindi be yav hele aşçının en sonda dediği "biz mülteci çocuklarız, kendimizi sevdirmek zorundayız dimi?" dediği kısımda ecnebi memlekette benzeri dertleri hissetmeğe başlamış biri olaraktan hüngürdedim bi an Aralık 16, 2021 Drall tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 bu da beklediğim gibi çıkmadı ya. süper fantezi yapmış bokunu çıkartmış adam. yani kötü anlamda değil de, baya kendi ve edebi anlamda seviyesindekilerin bayılacağı bir film olmuş. filmde oynamayan da yok zaten ama tek hikaye devam etse daha iyi olacak sanki. her sahnesi ayrı güzel ama bir o kadar da dağınık ve tasvirlere boğuluyor anlatım. neyse bir sonraki yapımına artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 wes abinin fantastic mr. fox, grand budapest hotel ve isle of dogsunu çok sevmiştim, ama bu cidden çok yordu kötü değil ama tekrar izlemem 70/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 2 dakika önce, cabiria dedi ki: wes abinin fantastic mr. fox, grand budapest hotel ve isle of dogsunu çok sevmiştim, ama bu cidden çok yordu kötü değil ama tekrar izlemem 70/100 Moonrise Kingdom'ı da es geçme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2022 begendim ve cok eglendim. ozellikle ressam ve sefin hikayelerinde. algida magnumu paket alirsin bir sade bir bademli bir karamelli cikar ya onun gibi. bunun da icinden bir grand budapest hotel, bir rushmore, bir isle of dogs cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 2 gunde bitirebildim. beni de yordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar