Komutan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 (düzenlendi) Ben hell knight yapmayı düşünüyorum ama zayıf olduğu söyleniyor. Şubat 7, 2021 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 (düzenlendi) bir de burda olmayan bir aasimar oracle olacakmış. companionlar baya iyi gibi aslında. şu pijamalı tank olayını çözdülerse ne ararsan var gibi. bir bard yok... Şubat 11, 2021 fenris tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 pijamalı tank? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 genelde alanlar çok dar petli classlar sıkışıp duruyor. paladin bile pet alır olmuş. onun dışında iyi bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 2 saat önce, Cokomantis dedi ki: pijamalı tank? hep bi iki lvl monk alan tanklar geri kalanlara göre imbaydı ya ilk oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Şu elemanın vidyoları güzel, companionlardı mythic sistem ve classlardı falan açıklıyor. Bazı abilityler OP baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Bunda levellar nası olacak şimdi, normal levelı alıp mitik levelı üstüne mi alıcaz epic leveling gibi yoksa onun yerine mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 İki farklı progression, teoride birbirlerine hiç dokunmuyorlar. Epic level da yok bu arada, her zamanki multiclassing ve prestige classlar var normal xp ile alıyorsun. Buna ek ve tamamen ayrı olarak, main story progress noktalarında 1er mythic level alıyorsun. Tek fark mythic class / featlerini kendi hikayelerine göre farklı noktalarda alıyorsun, işte angelic mythiği angel sword bulup garibanı koruyunca açıyorsun ama demonic myhtiği aynı chapterın biraz ilerisinde demon wand bulup birini kurban edince alıyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Ha iyiymiş ama kırılır oyun böyle inş dengeleyebilirler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Codexte betayı oynayanların yorumlarına bakıyorum, unfairın başlangıcı kingmaker kadar dengesiz değil ama oyun ortaları daha da zor olmuş bonus stacking mutlaka gerekiyor demişler. Bide özellikle bossfightlarda mythic path abilityleri kurtarıcı oluyor diyorlar, haliyle legendary (mythic path ı reddedip düz mortal oynadığın yol) unfair iyice zor olacak belli. 21 saat önce, fenris dedi ki: pijamalı tank olayını çözdülerse ne ararsan var Ne yazık ki burda bi gelişme yok, hatta abartıp monkun yanına stigma witch / oracle dipleyen varmış bonuslar için. Mid game - late game scalelanan bonuslar gelmediği sürece dipping her türlü gıral ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 @axedice demin diskorda attığın oyunun başlığını açmicak mısın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Daha konsept aşamasında o, eğer gerçekten yaparlarsa açarım ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Single player oyunda bazı buildlerin ve class kombinasyonlarının çok güçlü olması neden kafaya takılır ki? Rahatsız olan onları seçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 bazı yerlerde sorun oyunun seni o buildlara muhtaç bırakması. oyunun başında ben klasik tank yapıcam diyorsun bişeyden haberin olmadan. ama encounterlar öyle bi ayarlanmış ki senin full plate li shield lı tankını kevgire çeviriyorlar... owlcat te farkında ama bazı şeyleri hiç düzeltmedi milletin buildına dokunmamak için. (misal crane style ın herşeyle çalışması) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Menü müziği çok iyiydi gerçekten, şimdi de kickstarter goal için canlı kaydı yayınlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 eylul 2 demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 geç olsun da ilki gibi çıkmasın. galiba motordan dolayı patchler hep devasa oluyor... keşke xbox a klavye, mouse desteğiyle filan gelse. alakasız oyunlara koyuyorlar, en çok erekenlere koymuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 biraz bekleyip gormek lazim, o kadar ks featurelari corba yapmadan yerlestirebilmisler mi, ilk oyundaki gibi polish ilk 2 chapterin otesinde yok mu var mi nedir vs, birde her seferinde 20gb patch indirmek olmasin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 bunda şehir vs. olayı olmayacak mı acep pek bişi izlemeden de soruyorum ama mazur görün dostlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 şehir yok crusade yöneteceğiz. heroes 3 tarzı savaşlar olacakmış. ulan yazınca sanki dalga geçiyormuşum gibi geldi bana bile ama olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 crusade soyle birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 iyiymiş ya. adamlar her oyun yeni bir şey deneyecek heralde. ilk oyunu hala oynuyorum bitiremedim ara vermiştim. 150 saat falan oynamışım baya bi kısmını şehirle uğraşarak geçirdim. bu da oynatır her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2021 yeni karakter ekranı çok iyi. ilk oyunda da fena değildi ama bu sefer açık açık hangi archetype ne kazanıyor ne kaybediyor gösteriyor. bi saat tooltip okumuyorsun. bir de feat kısmına search bar eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2021 Legion army 1 x1 Demons army x123125425356 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2021 (düzenlendi) v1: ben de girdim betaya, ( mage armor ve sneak attack ve weapon finnese için)=1 eldritch scoundrel-scaled monk5-sword3 saint(kama dual wield + flurry, or only unarmed) belki de +1/2 fighter feat tamamlamak için saint den shield alıyoruz, ve de 16 int sahibi olması durumunda monkla stacklenen +3 ac alıyoruz. scaled monk olcak ki CHA dan armor versin wis yerine. ırk dex/cha heritageed aasimar v2: scaled monk 2 + sorcerer 4 + fighter 1++ da baya iyi. ırk dex/con heritageed aasimar v3: kineteic knight max(water)(dex yüksek olacağı için mithril fulplater bulana kadar falan mithryl breastplate kullanıyorum 2. act vendordan., 1 rogue (eldrich scoundrel) 1 fighter +1 fighter daha da olabilr. sword saintte kinetic blast eklememişler yoksa o da iyi ac bonusu bedava weapon focus falan fakat feat olarak seçiliyor. kinetic knightı 17 dex 15 con başladım,1. stat dexe'e, 2. con a v4: 5 scaled fist, 3 sword saint(unarmed attack or kama(to get more attacks with dual wield), 1 eldritch scoundrel, mage armor ve sneak attack ve weapon finnese için, shield saintten. weapon focus saintten kama/unarmed ve de +3 armorumzda saint canny defenseden bunlarla kolay kolay sololanıyo herşey şimdilik hepsinde ırk dex/con heritageed aasimar Haziran 4, 2021 tunca tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar