Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 On 01.09.2021 at 09:37, axedice dedi ki: H..h..h...hellknight mi? helkinigtinin nesi var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2021 2 saat baktım hala class seçemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 ilk oyun da 2 hafta sürmüştü benim reroll'lar dahil oyuna başlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 Simdi alayim mi yoksa oyuna tekrar baslamayi gerektirecek fixler falan cikar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 ilk oyuna göre bug durumu daha iyi ama chapter 4 ve sonrasını bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 (düzenlendi) ilk oyundaki gibi ana hikayenin ortasina import edilebilen dlcler falan gelecek gene buyuk ihtimal o acidan bekliyorum ben bastan vs baslamamak icin 5 kere, hemde fixler patchler gelir o zamana kadar. season pass kaybolmadan once 2. dlcden sonra 3. dlcden once alinabilir, hemde ana oyuna biraz indirim gelir o tarihe Eylül 5, 2021 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 Tilki bir sw saint yaptım bakalım, reroll olmaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 Bi sürü build araştırdım bazıları aşırı hoşuma gitti deneyeyim diyodum ama gittim yine rogue açtım sdfs ilk turu böyle bi bitiririm sonra diğer buildleri denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2021 Çok çorba oluyor ilerleyen bölümlerde ya. CRPG mi oynuyorum, HoMM mu oynuyorum, base building mi oynuyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 (düzenlendi) ilk oyundaki gibi gameplay ayarlarinda crusade kismini full otomatige alma vardir muhtemelen? herkes kuru ve sade sevmeyebilir sonucta -_\ Eylül 8, 2021 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 yiğitözgür-abov-nebiçim-espri-bu-kaçın.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2021 o degilde, ilk oyundaki bir suru silahi aynen buraya c/p yapmislar harfine kadar, wiki fextralife'in listesinden baktiklarimin yaridan cogu cikti direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 ya sıkılıyorum başlarda 3. oynayışım ediyo hala ilerleyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2021 Son veya sondan bir önceki act sanırım, çok fazla CTD oluyor. 1.0.2e patch düzeltmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Tam neutral sınırında ama lawful’un içindeydim. Hiç lawful veya chaotic seçmeden good seçe seçe nasıl olduysa neutral içine girdim. Ya lawful veya chaotic seçmeyince neutral sayılıyor ve o tarafa doğru itiyor veya çemberde good-evil ekseninde ilerlerken bir bug sonucu az da olsa lawful-chaotic ekseninde de ilerleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 (Good) seçince NG yapıyor, bende de aynısı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 (düzenlendi) Owlcat'in pathfinder'a birebir bağlı kalması çok iyi olmuş, eğer bağlı kalmazlarsa o Blackwater zindanı gibi saçma sapan şeyler icat ediyolar act 3 de 45-50 ac düşmanlar bide regenere oluyolar, elektirik vurursan regeneleri kesiliyo fakat demon oldukları içün elektriğede immune adamlar zindandan doğru dürüst bişeyde çıkmıyo üstelik, gidecekseniz oraya ascendant element elektirik kineticist veya sorcla gidin, eğer sorc getirirseniz bi bracer çıkıyo tüm dmgi elektiriğe çeviriyo ayrıca yeni elektirik speller veriyo bedeva 6/7 lvl Eylül 14, 2021 arkimod tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 (düzenlendi) 22+ nat armor görünce bende bir yuh çekmiştim. hatta blackwater bossun birinin elinden attığı elektrik düşüyor. 30 ft 1d8 force dmg, başka özelliği ikonu yok. ascendant elektrik yoksa coup de grace autocaste alın, biri yere düşer düşmez kafasına zıplıyorlar Eylül 14, 2021 LethE tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 ben bi de erken gittim oraya biraz galiba, lüzumsuz kazık bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Ring of Summoning (Good aligned karakterlere lightning atan NPC summon ediyor) ile geçtim orayı, girdiğimde arcane spellcaster yoktu partide bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2021 aynen bende de yoktu. wand of call lightning ve düşen longsword of shock ları kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 On 12.09.2021 at 20:41, Komutan dedi ki: Tam neutral sınırında ama lawful’un içindeydim. Hiç lawful veya chaotic seçmeden good seçe seçe nasıl olduysa neutral içine girdim. Ya lawful veya chaotic seçmeyince neutral sayılıyor ve o tarafa doğru itiyor veya çemberde good-evil ekseninde ilerlerken bir bug sonucu az da olsa lawful-chaotic ekseninde de ilerleniyor. ilk oyunda alignment'i resetleyen scroll vardi clericlerde 3k gp, burdada olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Scroll of atonement, kampta satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Noel'de falan alayim mi bunu? BG3 ile bunun arasinda secim yapacak olsan hangisini seceyim? Buna daha megilliyim aslinda, Larian simdi yine zevzek bir oyun yapmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar