ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 benden başka oynayan kalmadı herhalde ama olsun başlığını açalım barbar buffı çok güzel olmuş. level scale getirmişler eskisi gibi 1-70 boost olmuyor artık çok fazla. statların falan artıyor aldığın xp azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 ben oynuyorum arada. yutubda takip ettiğim kanalları dinlerken çok iyi gidiyor, ne kanallar tek başına ne diablo tek başına götürüyor ama üst üste bindirince akıyor. çok detayına inmiyorum anca gr100 görüyorum sezon bitene kadar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Dombalak seni niye PoE oynamıyorsun ki? Gerçi bi elinle pizza yiyip diğeriyle poe oynamak çok daha zor tabi diabloya göre. Hele yeni başlıyorsan bi taraftan youtube falan na-mümkün. Ama zayıflamak için sana fırsat işte, path of exile oyna saatlerce başından kalkama aç kal kilolarından kurtul! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 rampage gibi bi lig yapmışlar galiba. sonunda uniq mekanik eklemek akıllarına geldi. geç oldu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 barbar biraz op olmuş ya. 500 paragon'dayım ve sadece silahlar ancient gr 95 yaptım 4.30 falan sürdü. 100 de yaparım muhtemelen uğraşsam. bu rampage bonusları mı etkiliyor acaba bu kadar? geçen sezon dh oynuyordum 5 tane primalli gear'le 110u falan zor yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 sonunda viable ve akan bir whirlwind gelmiş. sırf onun için oynarım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Hardcore bir crusader açtım 4 set parçası geldi questlerden. Seasonal ama hardcore olmayan bir karakter açsam yine bu questler ile set parçaları gelecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 evet geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Galiba sadece tek bir karakter içinmiş ama yine de. HC 1 Normal 1 yani. Doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 evet, ilk acan karaktere var sadece onlari, hc normal ayri mi bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 hc 1 normal 1 olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2019 On 27.11.2019 at 11:53, Aket-Atum dedi ki: Hardcore bir crusader açtım 4 set parçası geldi questlerden. Seasonal ama hardcore olmayan bir karakter açsam yine bu questler ile set parçaları gelecek mi? sadece kalan 2 parcayı alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar