Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 güç kablosu yok mu abi bu aletin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 pilli bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 (düzenlendi) Yok standalone olarak geçiyo şarj ediyosun 2 saat gidiyo. Kendi içinde android gücünde bir sistem var basit oyunlar ve appler var. Güçlü oyunlar içinde stream yapıyo pc den. O noktada wifi ile latency ve çözünürlük yetmeyebiliyo wifi 6 yoksa. O zamanda link cable var. Son generation alınca 10gbps ile gecikmesiz ve yüksek fps oluyor. İlk oculus development kiti kullamdığımda 4 usb kablosu vardı hey gidi. Kaos oluyodu Nisan 28, 2023 df tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 bir yerde takildim bunda. geri de gidemiyorum. oyunu bastan da taaa oraya kadar oynayasim yok. sinir bozucu. 1.5 senedir elimi surmedim bu yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 neresi orası bi söle belki workaround buluruz. oyunu kitleyen bi şey olmaması lazım geri gidemediğin için. ben bi tek bi achivement vardı, garden gnome'u oyunun sonuna götür diye, bütün oyun elimde taşıyarak baştan oynadım, arada unutup 1-2 bölüm geçmişliğim var, sonra load yapıyodum agasdf öyle bi şeyse üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 (düzenlendi) Belgesel .. “I couldn't figure out why doing Episode 3 was pushing anything forward.” Gabe Newell Kasım 16, 2024 kizillelma tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar