deftonez Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 On 16.12.2019 at 06:33, DoGMeaT dedi ki: Cizgiromanla tanisik degilseniz pek bisi ifade etmeyebilir çizgi romanla tanışık olanların bu çöple ne işi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Ben sezon finalini sevdim. Genel olarak tabi ki zayıf yerleri var ama yine genel olarak güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Görsel ve anlatım dilinde birşey var bazı dizilerin, yanlış hatırlamıyosam Legion da böyleydi. Bir türlü ısınamıyorum. Gerçi Legion delinin manyağın hikayesi olduğu için ilgimi çekmemişti daha çok. Her ikisinin de Çizgi Roman dizisi olması ile alakası olduğunu da sanmıyorum. Daredevil'ı ayıla bayıla izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 tarantino level irkcilik elestrisi var dizide, hedef kitlesi amerika fransa ingiltere vb zencisi olan liberal ulkeler bence social commentary dolu bogazina kadar,bunu yaparken cheesy bir CR dizisi, ama trash diip yerden yere vurmaya gerek yok bence , ilk sayfadaki vidyoyu rightwing bi eleman triggerlanip yapmis olabilir diye supheleniyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 ben son 2 bölüm hariç fazla takılmadım ama dr.manhattan'a ayıp ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 asil ayibi dr manhattan yapmis sanki sdfs Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 26 emmy adayi ve donemin ruhuna uygun olarak baya bi odul alacak diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar