Harvey Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Riot Games'in yeni çıkacak olan kart oyunu. Beta kayıtları açık şuan. Hearthstone gibi mobil pc crossplay var. https://playruneterra.com/en-us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 izledim bugün biraz, bayağı hoşuma gitti. betaya kayıt oldum, bakalım. kötü bile çıksa en azından marketi sarsar biraz. en azından hs devlerini ürkütür de belki akıllanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2019 mobili olacak mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Olur muhtemelen. LoL'ü de mobil'e alacaklarını açıkladılar. Belli ki son dönemde oyuncu kaybı yaşıyorlar. Özellikle AutoChess sonrası kendileri de hamle yapmak zorunda kalmıştı ama yetmedi. Hatta mobil oyuncular PC'den de oynarsa ek puan kazanacaklar gibi açıklama yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 3-4 saattir oynuyorum. hoşuma gitti. 6 farklı region var. 2 farklı region kartları ile combine deck yapabildiğin gibi tek bi region'dan da deck oluşturabiliyorsun. minion block var. kendine has keyword'leri var bayağı hoşuma gitti onlar. her region'ın kendine has sinerjileri mevcut. bilmiyorum ya, fena değil gibi. hs oynadığım ilk ve tek TCG olduğu için neyi anlatmam gerektiğini pek bilmiyorum. merak ettiğiniz bişey varsa sorun anlatmaya çalışayım. @Oce4n evet olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 @Borlach erişimi nasıl edindin hocam ? ben twitch den yayın falan izliyorum ama seçilmedim hala. uzun yıllardır kullandığım lol hesabım var yine seçilemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2019 valla dün savj'ın yayında açık bırakmıştım pc'yi. sabah baktım düşmüş key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Bu arada Legends of Runeterra ve 2 oyun daha Play Store'da ön kayıt için açılmışlar. (Autochess: Taktik savaşları ve MOBA: Wild Rift) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 ac arkada duser heralde key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 ben pek sevemedim bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Bende seçildim akşam deniycem bakalim. Yillarca hs oynadim hoş oynadigim tek kart oyunu oydu buda saracak gibi duruyor evrenden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 oyunu bayağı beğendim. acayip güzel komboları kendine has mekanikleri var. bayağı da f2p destekli olacak gibi duruyor. güzel de bi katarina smorc destesi paylaşayım. bayağı iyi Spoiler CEBACAIDFIDQCAQGBAIRULBRHEBAEAICAILAGAIDBQKBWAQBAEBASBIBAMMSGKZWG4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Riot tan pay to win oyun çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Mekanikleri baya sevdim ben ama direkt kart satın alma var oyunda, wildcard alabiliyorsun sanırım o da direkt istediğin kartı craftlamana yarıyor, nasıl bir denge sunacak bilemedim. Hearthstone'a gerçi p2w demez kimse ama eşek gibi zorluyor para harcamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 1 saat önce, HarveyQuinn dedi ki: Riot tan pay to win oyun çıkmaz lol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 31 dakika önce, Promenader dedi ki: lol ? pardon ? oyunu kastediyorsan neymiş pay to win olan kısmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 hahahha valve dan iyi kart oyunu yapmışlarsa şişman artık kapatsın şirketi gitsin HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 öyle 5 tane calısanla şirket cevirmeye kalkarsan böyle patlıyorsun şişmanım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 (düzenlendi) şişman sadece kendi patlasa iyi, bi de milleti zengin ediyo. riot dota'yı çaldı yetmedi, autochess'i çaldı yetmedi şimdi de artifact'i çaldı. teşekkür niyetine %10 hisse gönderseler yeridir. Ekim 19, 2019 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2019 2 saat önce, paradoksalkedi dedi ki: Mekanikleri baya sevdim ben ama direkt kart satın alma var oyunda, wildcard alabiliyorsun sanırım o da direkt istediğin kartı craftlamana yarıyor, nasıl bir denge sunacak bilemedim. Hearthstone'a gerçi p2w demez kimse ama eşek gibi zorluyor para harcamaya. hs'yi düzenli oynuyorsan para harcamadan deste çıkarma konusunda sıkıntı yaşamazsın aslında. hs'nin çok başka problemleri var. hele şu son event tam katletti oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 stream açık bıraktım key gelmiş bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 22 saat önce, HarveyQuinn dedi ki: pardon ? oyunu kastediyorsan neymiş pay to win olan kısmı ? şampiyon satın alma ve hitboxları bozuk olan skinler. geçen sene worldste treşin lassolu skininde hitbox bozuk olduğu için sadece o skin kullanılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 1 saat önce, Promenader dedi ki: şampiyon satın alma ve hitboxları bozuk olan skinler. geçen sene worldste treşin lassolu skininde hitbox bozuk olduğu için sadece o skin kullanılıyordu. Şampiyon satın almanın neresi p2w. 2011 den beri oynuyorum şu oyunu reel para basıp şampiyon alan yok oyunda oyun içi parayla alınabiliyor şampiyon + rotasyon var haftalık. Skin için bişey diyemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2019 server'ları kapattılar. 15 kasım'da tekrar açacaklarmış galiba ama emin değilim. 3-4 günde olsa çok keyif aldım. release'i iple çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 On 21.10.2019 at 00:04, Promenader dedi ki: şampiyon satın alma ve hitboxları bozuk olan skinler. geçen sene worldste treşin lassolu skininde hitbox bozuk olduğu için sadece o skin kullanılıyordu. p2w bu degil yalniz hero alinca ustunluk saglamiyor beirli bir miktar oynayincada f2p aliyor. skin olayi kozmetik tamamen o dedigin glitch wordls oyunu oynayan 0.000001% maximum 5 kisinin abuse edebilecegi skillshot dodge iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar