KuyucakliJoseph Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Selamlar Ben şu an üye oldum mu olmadım mı tam olarak bunun ayırdına varamadım çünkü bana dediler ki mail atacaksın sonra üye kaydını yapacağız Alıntıla
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Merhabalar Yusuf Bey, Başvurunuz onaylanmış gözüküyor. Her şey yolunda, forumu derhal kullanmaya başlayabilirsiniz İyi çalışmalar. Alıntıla
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Yusuf Bey merhaba, Forumumuzun sizlere sunduğu bütün özelliklerden yararlanmak şimdi ayda yalnızca 4.99$. Bu fırsatı değerlendirmek isterseniz lütfen Ö.M. atınız. İyi forumlar dileriz, Alıntıla
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Yusuf bey ilk dikkat etmeniz gereken şey :forumdaki hanımları urkutmuyoruz soyları tükeniyor. İkinci kural yeni oyun çıktığında millete kanıp atlamiyoruz Alıntıla
KuyucakliJoseph Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 11 dakika önce, miyaw33 dedi ki: Yusuf bey ilk dikkat etmeniz gereken şey :forumdaki hanımları urkutmuyoruz soyları tükeniyor. İkinci kural yeni oyun çıktığında millete kanıp atlamiyoruz Miyaw bey forumda kız mı var, inanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum. Neredeler. Bu arada teşekkür ederim arkadaşlar, hoşbuldum. Alıntıla
KuyucakliJoseph Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 29 dakika önce, goldbären dedi ki: Merhabalar Yusuf Bey, Başvurunuz onaylanmış gözüküyor. Her şey yolunda, forumu derhal kullanmaya başlayabilirsiniz İyi çalışmalar. Teşekkür ederim sayın hocam. Sevgiler. Alıntıla
khalad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Hoş geldin Yıldız nasılsın ? Alıntıla
fresia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 49 dakika önce, KuyucakliJoseph dedi ki: Miyaw bey forumda kız mı var, inanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum. Neredeler. Bu arada teşekkür ederim arkadaşlar, hoşbuldum. ooo adam özpaticik çıktı Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.