Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 (düzenlendi) Daha başlamadım ama sarıcak gibi durdu topiğini açayım dedim. Çıkmış bugün. Eczanelerde de var. 17. yüzyıl konseptli fantazik 3rd person arpg. Eylül 11, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 az bekleyin demis Karak bey: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Witcher dan epey etkilenmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Ben başladım fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 sanirim sikintisi oyunun yarisinin yerden loot toplamakla geciyor olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 2 saat önce, arcane dedi ki: sanirim sikintisi oyunun yarisinin yerden loot toplamakla geciyor olmasi. Eger kastettigin dragon age inquisition tadinda adim basi yerden bir sey almaksa ben hic kapagina bile bakmayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 gerci oyun icin "fetch quests" yok demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 dragon age den az looting, artı daha hızlı, %40 falan zaman kaybediyorsun, kalanı outo loot gibi hızlı hızlı geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 başladım ben de iyi gidiyor ama bir hamlık var oyunda. sanki böyle eksikleri var bitmemiş gibi. yine de her zaman çıkmıyor böyle oyunlar ondan gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 3rd person ARPG. bu thread sonraki sayfaya gecmeden en az bir tane cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 open world, detaylı skill sistemi, diyalog rpg elementleri olan 3rd person arpg diyeyim o zaman. aaa olmasa da baya yakın bence kalitesi. üç günde bir çıkanlar genelde 3rd person adam dövmeli rpg diye geçen rpg olmayan oyunlar. bilmiyorum ben mi yanlış biliyorum steamde ana karakter biriyle bir kere bile konuşsa RYO yazıyor oyunun janrında anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Dünya, atmosfer flan çok güzelde; büyü/savaş dinamkleri kıt, animasyonlar kütük, arayüz kötü. Kısaca fikir iyi de uygulama vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 her spiders oyunu gibi dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2019 ara vere vere oynamak lazım bunu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar