Misafir kutad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Offical Classic WoW Raid kadromuza, raider arkadaşlar alınacaktır. 2005 yılından bu yana süregelen arkadaşlıklar, Hammerheart guildinden, Catasthropedan 2,2 k+ Rbg tecrübesine sahip Ayasofya(kendi guildimiz 2009) guildinden referanslarımızla ; Contenti kendi içerisinde tamamlama arzusu ve isteği olan arkadaşlarımızla (35 yaş grubu) Kaliteli bir ortamda, iddalı oyun oynamak isteyen genç arkadaşların,(20 Yaş grubu) Asgari semi hardcore düzeyinde oyun oynamış ve başarılı bir guild arayan arkadaşların Başvurularına açığız. 40 Man Proggesi asgari 60 oyuncu ile çevirme zorunluluğu bizi başvuru almaya mecbur bıraktı. Tercihen "Siz çok ciddiye alıyorsunuz kardeşim bende oynuyorum altı üstü oyun bu" demeyen, Daha önce oynadığı başarısız Türk Guildlerinin (Gerçekten başarısızlar size hak veriyoruz) faturasını bize kesmeyen, Küsmeyen, Kırılmayan, İncinmeyen, Benchte de oynayabilecek, Oyunu bir adım daha profesyonel platformda oynama arzusu içerisinde olan, Başarılı ve iddialı bir guildte yer almak isteyen Haftanın 3 günü Tsi 20:00-24:00 aralığında Core Spot için 90%, Raider için asgari 70% katılım gösterebilen. Hepsinden önemlisi Classic WoW oynamak için Can atan, Gün sayan, çok istekli arkadaşların başvurularına açığız. Belki de, Altı üstü oyun bu bu kadar kasmayın kardeşim diyen arkadaşların yorumlarını aşağıda görebiliriz. Belki de; Bizi hiç tanımadığı, Bizimde kendisini tanımadığımız insanların yorumlarını aşağıda görebiliriz. şimdiden söylemeliyim bu insanları tanımıyoruz, Guildimize almayız. Başvurularınız Başvuru Formu üzerinden yönetici arkadaşlarımızın değerlendirmesi ile sonuca ulaşır. İyi eğlenceler herkese. Hukuki yapı Raid kuralları Başvuru Formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Burasi karisacak, vaziyet alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir kutad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 2 dakika önce, Gangren dedi ki: Burasi karisacak, vaziyet alin. Çok haklısınız, Peşin peşin aldık vaziyetimizi. Üzerine konuşmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 On 15.08.2019 at 02:10, kutad dedi ki: Çok haklısınız, Peşin peşin aldık vaziyetimizi. Üzerine konuşmuyoruz. Hoşgeldin kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 hype güzel şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 ben varım ama oyun başladıktan 2 3 hafta sonra başlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 (düzenlendi) "hukuki yapi" linkini tikladidimga o `Tr Ayasofya Semi Hardcore Raiding Guild` u otomatik T.C. Ayasofya Semi Hardcore Raiding Guild olarak okudum yeminlen. Bayindirlik bakanligina basvurdugum CV yi atabilirim ondan sonra istiksafi gorusmelere basliyabiliriz Ağustos 20, 2019 Laurelin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Biz o fotoğrafı çantaya dona bastık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Naçizane tavsiyem, bir bilgisayar oyunu için "Hukuki Yapı" başlığı altında kurallar belirleyip bunu duyuruyorsanız, yazdığınız metni en azından Ingilizce ve Türkçe bilen birine kontrol ettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Guild in hukuki yapısın da idam cezası yoksa gelmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Sizinkisi müze mi cami mi ? Ona göre gelicem kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir kutad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 https://discord.gg/bPdJgxS yeni discord davet linkimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar