deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Nintendo Switch - 3000 TL PDP Wired FightPad (Mario temalı, GameCube joystick'i şeklinde) Hardcase (Düz Siyah) Joycon'lar için silikon tutma zımbırtısı (Kırmızı) Mario Odyssey Zelda: BotW (Hard Copy) Mario + Rabbids Mario Kart 8 PuyoPuyo Super Smash Bros Enter the Gungeon Brawlout Sonic Mania 4-5 ay daha Nintendo Online Membership Bunu hala satamadım, arada oynuyorum ediyorum da kenarda duruyor genellikle. Fiyata 3250 dediydim 3-4 ay önce, onu 3000'e çektim; bir de oyunlara Enter the Gungeon eklendi. Cihaz gıcır gıcır, her şeyi duruyor. Joy-con'ları griple kullandığımdan onlar da yep yeni. Hiç bir sorunu yok. İstanbul - Eskişehir - Kütahya ve Afyon'da elden teslim edebilirim; geri kalan her yere straforla sarıp yollarım istediğiniz kargo şirketiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 (düzenlendi) teslimat güzergahları çok ilginç switch güzel alet ya. keşke benimde olsa Temmuz 25, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Is yuzunden geziyorum bayagi bu yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 mario kart falan wireless a baglı internetten milletle oynanabiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 oynanıyor gayet rahat wireless sinyali iyiyse. aletin wireless adapter'ı dandirik biraz sinyal zayıf olabiliyor ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Sıkıntısız oynanıyor. Benim hatta modemle cihazın arasında iki oda var, ona rağmen 2-3 tik alarak problemsiz oynayabiliyorum. FPS gibi şeyler wi-fi oynanmaz muhtemelen de kendi oynadıklarım içerisinde sorun yaşadığım oyun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Mario Kart'ta ben bu arada time trial'e kaptırdıydım kendimi bir ara, milletin ghost'unu indirip onların süreleriyle kapışıyorsun çok keyifli mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Yanında mutlu bir gülücük de satıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Şunun oyunlarının ücreti biraz az olsa çok iyi olacak ya. Şimdi sıçtığın yerde bile witcher 3 oynamak çok güzel bir şey. Ama yani 60$ nedir. 3-4 tane sevdiğin oyun çıksa ki bunların çoğu geriye dönük oyunlar. Yani oynadığın oyunlara tekrar 60$ saydırması kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 valla 60$ a aldığın oyunu 50$ a ikinci el satıyosun ama. ben amazon indirimi vs kaç tane oyun aldım 30-40€ aralığı oynayıp bitirip aynı fiyata sattım ikinci el ya da takas. PS4'e oyun alıyosun AAA 5 ay sonra 3'te 1'i fiyatına satabililrsen iyi. PS4'e release oyunu almıyorum bu yüzden Switch için gönül rahatlığıyla alıp bitirip aylar hatta yıl sonra 10 € aşşa fiyatına okutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 31 dakika önce, axedice dedi ki: Yanında mutlu bir gülücük de satıyor musun? Gülücük bedava. Sattığım oyunların hepsi mutlu sonla bitiyor btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 7 dakika önce, Anelor dedi ki: valla 60$ a aldığın oyunu 50$ a ikinci el satıyosun ama. ben amazon indirimi vs kaç tane oyun aldım 30-40€ aralığı oynayıp bitirip aynı fiyata sattım ikinci el ya da takas. PS4'e oyun alıyosun AAA 5 ay sonra 3'te 1'i fiyatına satabililrsen iyi. PS4'e release oyunu almıyorum bu yüzden Switch için gönül rahatlığıyla alıp bitirip aylar hatta yıl sonra 10 € aşşa fiyatına okutuyorum. Nintendo'nun olayı bu zaten, yeniden oynanabilirlik çok yüksek. O yüzden oyunlar 3-5 ayda değer kaybetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 SATIN ALIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 PARAMIZ YOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Konsolun en ilgin. tarafı o. 1st party oyunlar değer kaybetmiyor neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Az indirim yaparsan ben alirim istanbuldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 ben alicam biraz elimden tutup bir iki kere disari cikarman lazim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Ben kons istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Fiyat iyi nazlanmayın, Zelda'yı bitirip 200 250 liradan anında satarsınız sahibinden'de falan, o da indirimi olur : > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Abi olanaklar dahilinde en uygun fiyatın bufflu halde 2100 dedim sana. 1800 max 2000e gelir yoksa. Lable fiyatı 3000'se kafanda 2750e inmişindir zaten. Eh gel sen 2600 lere in 2100ü peşin veriyim 500ü zeldayı bitirince 1 ay sonra yollarım. Tatil öncesi nakit sıkıntı zaten samimi teklifim bu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 1000 lira ve lego vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 3000'e Fortnite + Tetris 99'u da hediye ediyorum, hadi bu kıyağımı da unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 (düzenlendi) 10 saat önce, reampage dedi ki: 500ü zeldayı bitirince 1 ay sonra yollarım AHAHAHAHAHAHAHAHA Maç başı prim var mı abi Temmuz 31, 2019 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar