BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 2. el analog fotoğraf makinesi almak gibi bir saçmalık yapacağım. Canon ae1 önceliğim. Sahibinde orada burada görüyorum ama nedense hiç güvenemiyorum. Bildiğiniz bir yer var mı bu tip şeyler satan vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 (düzenlendi) yakın bi arkım var fotoğrafçı, filmci, yıkamacı falan. karaköyde yeri var. bunun için temiz, çizik dahi yok dedi 1600-1700tl dedi. bide elinde minolta xd7 varmış, body 1000tl diyor Spoiler Temmuz 8, 2019 KillJoy tarafından düzenlendi fiyat bilgisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 sebep nedir analogta? merak ettim cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 300 lira etmez o canon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 2 dakika önce, senko dedi ki: sebep nedir analogta? merak ettim cidden hobi abi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 5 dakika önce, Fistan dedi ki: 300 lira etmez o canon eder, sallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 kadıköyde, Bee Vitage diye küçük dükkan var. Pentax'dan Canon'a Minolta'ya kadar güzel çeşit var. Eski tarz mekanik makine alacaksak mutlak çelik perdeli olmasına dikkat et. https://www.instagram.com/bee_vintages/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 3 saat önce, senko dedi ki: sebep nedir analogta? merak ettim cidden filmin nostaljisi. aynen hobi. dijitalin o netliğini sevmiyorum çok. Çok kusursuz, bu kadar kusursuz olmamalı bazen Analog'dan başlamıştım foto çekmeye ama cihazım bunlardan büyük o yüzden daha küçük ve daha iyi bir cihaz peşindeyim. 3 saat önce, KillJoy dedi ki: yakın bi arkım var fotoğrafçı, filmci, yıkamacı falan. karaköyde yeri var. Buraya da bakayım, teşekkürler 2 saat önce, lord_gorthaur dedi ki: kadıköyde, Bee Vitage diye küçük dükkan var. Pentax'dan Canon'a Minolta'ya kadar güzel çeşit var. Eski tarz mekanik makine alacaksak mutlak çelik perdeli olmasına dikkat et. https://www.instagram.com/bee_vintages/ Buraya da bakayım bi. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 3 saat önce, KillJoy dedi ki: yakın bi arkım var fotoğrafçı, filmci, yıkamacı falan. karaköyde yeri var. bunun için temiz, çizik dahi yok dedi 1600-1700tl dedi. bide elinde minolta xd7 varmış, body 1000tl diyor Gizli içeriği göster i love anal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 1 saat önce, BiTcH_oFBaT dedi ki: dijitalin o netliğini sevmiyorum çok. Çok kusursuz, bu kadar kusursuz olmamalı bazen mirrorless + legacy lens = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 1 saat önce, dasaaa dedi ki: mirrorless + legacy lens = win mirrorless + legacy lens - (crop factor) = (croplu) win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 full frame... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 davaj davaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 14 saat önce, dasaaa dedi ki: mirrorless + legacy lens = win Aynı şey değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Abi yapma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Selam, Adam gibi film bulunabiliyor mu hâlâ? Evde EOS 50E makina duruyor öylece shutter sayısı <300 olarak. Kullanılır en azından. Gaza gelip flash falan da almıştım... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 2 saat önce, paramecium dedi ki: Selam, Adam gibi film bulunabiliyor mu hâlâ? Evde EOS 50E makina duruyor öylece shutter sayısı <300 olarak. Kullanılır en azından. Gaza gelip flash falan da almıştım... Saygılar. evet satılıyor. her yerde yok muhtemelen de sonuçta mahalle fotocularında ve eminönünde filan var. Fuji var zaten sadece sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 ozel olarak tarihi gecmis film satan bile var. hic bulamazsan hayyam pasajinda var. hayyam'a giderken sagda bir dukkanda vitrinde kullan-at/tab ettir disposable kameralar var 20-25tl'ye, duruyorsa onlar tavsiye ederim. degisik 90'lar havasi katiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 en guzeli internetten bulk alin filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 facebookta analog gruplari var , bitanesi `ahanda fotograf` eventler ve film alim organizasyonlari yapiyorlar bazen hep beraber eminonune gidip foto cekme , toplu film alip ucuza getirme vs oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar