Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2025 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 27, 2025 Flydigi Vader 4 Pro kullanıyorum ben de, mutluyum.
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 28, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2025 fiyat olarak bakınca 2 tane 8bitdo almak çok daha mantıklı oldu 8bitdo 2c versiyonlarında tilt controlleri de varmış hem. 1 tane joycon'a 7 bin lira vermek yerine 5 bine 2 tane düzgün controller daha mantıklıymış
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2025 8bitdo'nun biraz fazla modeli var yalnız, istediğin feature'lar hangisinde var iyi bakmak lazım. sadece switch için alıyorsan çok sorun olmaz gerçi, sanırım hepsi switch'le sorunsuz çalışıyordu ama pc'de de kullanayım diyorsan dikkat et.
knox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2025 hepsi switch ile uyumlu değil bir güncelleme falan yapmak gerekiyordu bir modeline ancak öyle bağlayabiliyordun unuttum hangisi.
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 29, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2025 benim gördüğüm bluetooth modeli en kolay bağlananı, wireless modelleri ise usb stickini switch deck'e takıp o şekilde bağlıyorsun. sonuç olarak her türlü bağlama imkanı var. evde eski ultimate v1 modeli vardı. firmware upgrade yaptım direk çalıştı.
Öne çıkan mesajlar