pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 coh iyi olmus babiq eline koluna bacagina saglique cross pedalin var galiba yanlis gormediysem bir war ensemble gelir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 tenksü abi cross pedal var da Slayer'lık bacak yok bende gfhfghd sert klasmandan Parkway Drive - Soul Bleach düşünüyorum sonraki için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Slayer muzisyen dusmani bir grup. Bas gitarla falan calmasi da zulum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Bi Slayer olmasa da yine bağıran abilerden 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2023 hehehehe bagiran abileri sevmem de lombardo abimiz davulu otturdugunden o turkuyu istemistim neyse kisfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sequoi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2023 Xenocide, 07.11.2021 23:59 tarihinde dedi ki: işte gerçek bir pati Davul kayıtlarını ayrı kayda alıyorsan sadece bir şekilde bana göndersene gitar ve bassını ben çalayım instrumental yapalım? https://zqwqz.org/muzik/dinle/vader-artifacts-of-the-black-rain-in-flames-cover https://zqwqz.org/muzik/dinle/in-flames-my-sweet-shadow-cover-by-vader https://zqwqz.org/muzik/dinle/vader-jotun-inflames-cover-remastered https://zqwqz.org/muzik/dinle/vader-trigger-in-flames-instrumental-cover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 İlk defa Dragonforce denemiş bulundum, ikinci denememde de Through The Fire And Flames olur artık sdfg ama daha var ona en az 1 sene. @sequoi yutubdan bak abi hangisini istersen davul izole çıkış alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2023 2000'lerin küpeğiyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 2000'lerin köpeği olmağa devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 bu senin alet çok iyi ya, acaba valize sığar mı evropadan uçağa atıp getirsek? o davulların takıldığı demir parçalar bütün ve bölünemez gibi duruyo yer yer, ordan patlarsa patlar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2024 hepsi bölünüyor abi, büyük ve geniş bir bavula sığdırırsın komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Soad byob yabistir genco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 twitchinede subladim bi boka yarasin prime xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 twitchin ne lan zeno ben de basayım 1 somun eppek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2024 twitch.tv/xenosut ama ona bayadır bişi yapmıyorum ya sdf instagram + youtube. yine de prime subları alırım günün birinde çekeriz bi 100 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2024 1 ekim konserine bilet alınca gaza geldim sdf 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2024 Zor yerden mi istedim lan ben niye yapmadin soad cover? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2024 Ha yok soad yapmistim ya bi kere, çok bayılmıyosam ayni gruptan 2 tane yapmamaya calisiyorum gibi, eskisi kadar da sık yapmadığım için zaten o donem neye takılmışsam ona kayit yapiyo oluyorum genelde. Byob'a hic cover yapma gozuyle bakmamistim fjjd onun yerine Needles var listemde mesela ama bakarız fjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Biraz da törkiş delight + quest 3'ün nimetinden faydalanma kararı alıp bi deneme yaptım bakalım sdfg 16:9 modu varmış meğer çekimi yaptıktan sonra öğrendim. bi dahakine artık öyle yaparım. Defaultu neden 4:3 zaten saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 (düzenlendi) ne guzel odan varmis lan ilk kez dikkat ettim cover bok gibi olmus sorry Spoiler shaqa shaqa guzel xd ama bunu bende coverlarim bok gibi ritim yetenegimle sen byob coverla cok zor o *gaz *gaz * gaz x] Mayıs 18, 2024 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 teşekkür ederim. ama ghost noteları afedersin de BOKUM yaparsın tabi cahil cühela ghost noteları farketmiyor bile aaah ah. Üstte dediğim gibi BYOB değil ama Needles yapıcam, bi grubumuz vardı, onlarla çalıyoduk, o yüzden repertuarda hazır, gaz da şarkı, davul partisyonları da enteresan. Bİ ARA. Bi sonraki yüksek ihtimalle Trivium - Built To Fall olacak. O da bizim grubun repertuarındaydı. Bunlar hazır olduğu için hazırları eritiyorum. Bi şarkıya sıfırdan çalışmak baya emek ya. Yani 1-2 gün çalışıp basic hali çıkar ama inebildiğim kadar detaya inmek istiyorum, ufak tefek dokunuşlar (ki en zor şeyler onlar oluyor) aslında şarkının bütününü etkiliyor. Dolayısıyla onları atıp dümdük yapmak hoşuma gitmiyor. Öyle detaya inme kasınca da 1-2 ayı buluyor bi şarkının tam oturması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Xenocide, 8.04.2024 11:50 tarihinde dedi ki: 1 ekim konserine bilet alınca gaza geldim sdf Bir Dark Tranquillity bir de In Flames yeni albumlerinden ozenle kactigim iki grup. Cover’i gorunce yazayim istedim. Zamaninda hayvan gibi yapip bitirmisler genre’yi, keske emekli olsalar da o albumlerle hatirlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2024 ÖLDÜRDEĞİŞTİR NİŞANLAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar