k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 2 aydır firefox'a geçtim ben, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 ben bunu kullanıyorum memnunum da wikiwanda çok alışmışım üzdü wikiwandsızlık. var mı operada wikiwand benzeri bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 On 14.06.2019 at 09:10, GERGE dedi ki: Opera kullanmadığım için bilmiyorum, sadece AdGuard kullanıyorum ben artık, bir de Tampermonkey'de bir kaç script. hangi user scriptleri kullanıyorsun? anti-adblock killer, adsbypasser, imgur mirror, manga loader var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 On 21.06.2019 at 01:17, Black-ice dedi ki: ben bunu kullanıyorum memnunum da wikiwanda çok alışmışım üzdü wikiwandsızlık. var mı operada wikiwand benzeri bişey? https://addons.opera.com/en/extensions/details/install-chrome-extensions/ tüm chrome extensionları operada da çalışıyor. tabanları aynı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar