Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 2 gün sonra early access'e çıkıyor bu da. official fiyatlaması 32.99€ / $34.99 / £27.99 imiş. törkiş liraya ne yaparlar bilemedim. herhalde 70-100 arası bi şey olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 evet çıktı oyun, 50 tl gibi şuku bi fiyat. aldım yüklüyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 İlk izlenimler nedir gideri var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2021 1-2 saat kadar izledim. oyun uzayda geçen minecraft'a benziyor. ve baya da keyifli gözüküyor. baseden kalk asteroidlerde maden kaz. çantan dolsun baseye dön. base'de ekstra çanta yap git daha fazla topla, gemiye eklentiler yap istediğin şekilde geliştir silahlar tak vs.v.s potansiyeli var baya. fonksiyonel olsun diye gemiler aşırı çirkin gözüküyor şu an baya bug var bu arada, sinir bozabiliyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 oynayamadım ki bi türlü. oyunun başlarında bi gemiyi parçala salvage et diye bi tuto görevi veriyor, 3 kere server bağlantısı koptu baştan kestim gemiyi, şimdi bi kere daha denedim bu sefer de oyun dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Ben de mining tutosunda madenler kaybolmaya başlayınca bıraktım. Oynarken 1 kere de oyun çökmüştü biraz beklemek lazım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2021 Bugları saymazsak solo oynanmayacak grind oyunu su anlik galiba. Klanli oyunlardaki tipik ortam olusabilir. Performans cok iyi diyolar bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar