Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 (düzenlendi) cyberpunk dungeon crawler https://store.steampowered.com/app/1022710/Conglomerate_451/ Mayıs 24, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 early accessten çıksın bakılır. şu hali beta gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 2019'da 3d grafikle niye grid based yapıyolar da might&magic gibi free movement'lı yapmıyolar yahu? bard's tale'i oynayamadım daha kikstat'tan para attığım halde. bi de bard's tale'e kimse niye grid diyemez yani eskisi de öyle diye, ona rağmen oynayasım gelmiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 might&magic serisi real-time combat ve aksiyon oynanisa sahipti. imkanli bir oyundu. gunumuz open world rpg'leriyle ortak noktasi daha fazladir. tasarimsal olarak o zaman kabul edilebilir olan fakat iyi yaslanmamis bir yaklasimi var. skyrim'i 1st person kameradan 4 karakterle oynamak gibi olur. grid harita tasarlamayi ve random yaratmayi kolaylastiriyor. bunlar odagi oyun dunyasindan ziyade harita uzerindeki encounterlar olan oyunlar ve oyuncusunun onceligi stratejik ogeler. haritayi oynanis ogesine cevirebilmis oyunlarda sadece combati degil haritayi da sira tabanli oynayabiliyorsun. mesela eski bard's tale'de tile degistirince zaman geciyor, gece-gunduz dongusu var. random mob spawn olma sansi oluyor. conglomerate 451 replay value rotasini secmis. guzel. daha cok isi varmis gibi duruyor. simdilik wishliste'e attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 ben m&m'de faceroll olmayan kavgaları turn based oynuyodum valla. random'a daha uygun oluyorsa random jeneratör olmasın? m&m spiritel successor istiyorum hadi yapsınlar sdgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 ulan şimdi bi 450g m&m olacaktı da paketten dökecektim ağzıma be. canmımı çektirdin adında çoko zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar