Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Cinematic Universe (Spoiler Alert!)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Dizi isine girmekte sikinti yok. Esas olay dizi isine nasil girdigin. Filmler arasindaki bosluklari doldurabilirsin, meraklisi icin prequel cekersin, ayni evrende gecen filmlerden dogrudan etkilenen parallel olaylari ele alabilirsin yada multiverse ayagina parallel evrende baglantisiz bisiler cekebilirsin. Kisacasi Daredevil, Agents of Shield in ilk sezonlari yada Loki gibi bisi yapabilirsin.

Onun yerine surekli SheHulk tier yeni hero dizisi cekersen evreni toparlayamazsin.

Bunun sorumlusu Disney+. Platformlara icerik basicaz diye mevcut franchiselarin icinden gectiler.

Gallant tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf, 03.10.2024 13:46 tarihinde dedi ki:

son 3-4 yıldır herhangi iyi bir marvel  dizisi var mı ki?

Loki. taş gibi iki sezon çıktı.

Wandavision ve Winter Soldier dizileri de fena değildi de son bölümde düzgün bir final yapıp hikayeyi bağlamakta yetersiz kaldılar.

Bone tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Bone, 03.10.2024 19:57 tarihinde dedi ki:

Loki. taş gibi iki sezon çıktı.

Wandavision ve Winter Soldier dizileri de fena değildi de son bölümde düzgün bir final yapıp hikayeyi bağlamakta yetersiz kaldılar.

bence film olarak çıkarsalar daha iyi olurdu. atlaya atlaya izledim ben hepsini

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Agatha dizisinin son bölümleri de çıkmış (Cadılar Bayramı'na özel 2 bölüm ardarda)

Loki kadar güzel olmamış bence ama dizide şu şeyi çok sevdim. Dizide bir gay ilişki bir de lezbiyen ilişki anlatılıyor. Ama karakterler kesinlikle Californian Democrat Party klişesine bağlamıyor. Herkesin kendi amacı var, kendi hedefi var. Bu hedefleri doğrultusunda diğer karakterlerle iletişim kurup bu doğrultuda karakter arclarını takip ediyorlar.

"Eee olması gereken bu değil mi zaten" diyen olacaktır tabii ki. Evet, olması gereken bu. Ama buna o kadar hasret kalmışız ki, insan "helal olsun" deme ihtiyacı hissediyor.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...