paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Selam, Evde boşa çıkan Apple TV 2 mevcut. Cihaz+kumanda+enerji kablosu üçlemesi olarak teslim edilir. Kumanda ilk günkü gibidir.Cihazın üst yüzeyinde çizik yoktur, sadece arka kısımda soket yuvalarının orada çizikler var. Apple TV3 350TL civarına gidiyor. Ben de baltaya 250TL'den açayım dedim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Sırf Airplay Mirroring yapmak için ya da Netflix receiver olarak kullanılabilecek bir alet, 250 lira hiç bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Ben bunu alıcam ama özel mesajıma bakmadı henüz paramecium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Selam, ÖM'e cevap verdim. Holy hemen dönüş yap, başka bir arkadaş cevap bekliyor Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Selam, Ürün satılmıştır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 ÜRÜN SATILMIŞTIR DİYİP BIRAKACAĞINA KİLİTLESENE BE ADAM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar