ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Selamlar, Uzun bir aradan sonra tekrar oynamaya heveslendim. Yardımcı olabilecek, beraber progress yapabilecek, uzun ömürlü bir guild var mı? Item kasıp gitme derdim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Yok ustadım. Her türk guildi sadece ilvl sorar. O da yoksa casual almiyoruz der. Yazın wow classic çıkacak orada görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Valla ilginç olmuş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Yabancı social guildleri dene, güzel bir tane bulursan geleyim ben de hatta dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 silvermoon alliance 6/9M haftada 2 gun raid yapiyoruz carsamba ve pazar 19:30-23:00 progress derdimiz pek yok o yuzden oyle raid extendler falan yapip milleti uykulu uykulu kanser etmiyor. kalan gunler saglam bi m+ grubu var 20-25 arasi key yapiyor,cumarteside heroic alt run falan oluyor. hem social hem raider alimi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 3 saat önce, sacrolash dedi ki: silvermoon alliance 6/9M haftada 2 gun raid yapiyoruz carsamba ve pazar 19:30-23:00 progress derdimiz pek yok o yuzden oyle raid extendler falan yapip milleti uykulu uykulu kanser etmiyor. kalan gunler saglam bi m+ grubu var 20-25 arasi key yapiyor,cumarteside heroic alt run falan oluyor. hem social hem raider alimi var. E tamam abi yazayım akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Abi yok valla, guild mi kalmadı nedir. Itemsiz alınmıyor hiçbir yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 abi progress guildlerine hiçbir zaman item olmadan almazlar tabii casual casual normal değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 1 saat önce, paradoksalkedi dedi ki: abi progress guildlerine hiçbir zaman item olmadan almazlar tabii casual casual normal değil mi abi normal de ben de itemi yapıp devam etme kafasındayım. herkes itemli ararsa biz nerde item yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 son 6 yıldır böyle abi zaten lfrler, mythic dungeonlar falan yavaş yavaş toplayıp, normallere pug, sonra küçük guildler. ya bfa şu kadar çöp olmasaydı da başlasaydım vallahi canım çekti gear progression'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Ilvl 390 oldu, var mı TN de kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 On 06.05.2019 at 11:49, sacrolash dedi ki: silvermoon alliance 6/9M haftada 2 gun raid yapiyoruz carsamba ve pazar 19:30-23:00 progress derdimiz pek yok o yuzden oyle raid extendler falan yapip milleti uykulu uykulu kanser etmiyor. kalan gunler saglam bi m+ grubu var 20-25 arasi key yapiyor,cumarteside heroic alt run falan oluyor. hem social hem raider alimi var. Hocam hangi guild bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 https://www.wowprogress.com/guild/eu/silvermoon/No+Retreat+No+Surrender g.leader bu : Etro#2517 benden baska türk yok bide UK ağırlıklı popülasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 (düzenlendi) Daha iyi tam benim kafa U.K. ise nişanlım da U.K.'li sdfs PvP de yapıyor musunuz onu sorayım. Bir de senin Battletag neydi? Mayıs 28, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar