Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine, yeni, yeniden wow

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selamlar, 

Uzun bir aradan sonra tekrar oynamaya heveslendim. Yardımcı olabilecek, beraber progress yapabilecek, uzun ömürlü bir guild var mı? Item kasıp gitme derdim yok

Mesaj tarihi:

silvermoon alliance 6/9M haftada 2 gun raid yapiyoruz carsamba ve pazar 19:30-23:00 progress derdimiz pek yok o yuzden oyle raid extendler falan yapip milleti uykulu uykulu kanser etmiyor.

kalan gunler saglam bi m+ grubu var 20-25 arasi key yapiyor,cumarteside heroic alt run falan oluyor.

hem social hem raider alimi var.

Mesaj tarihi:
3 saat önce, sacrolash dedi ki:

silvermoon alliance 6/9M haftada 2 gun raid yapiyoruz carsamba ve pazar 19:30-23:00 progress derdimiz pek yok o yuzden oyle raid extendler falan yapip milleti uykulu uykulu kanser etmiyor.

kalan gunler saglam bi m+ grubu var 20-25 arasi key yapiyor,cumarteside heroic alt run falan oluyor.

E tamam abi yazayım akşama

Mesaj tarihi:
1 saat önce, paradoksalkedi dedi ki:

abi progress guildlerine hiçbir zaman item olmadan almazlar tabii casual casual normal değil mi ?

abi normal de ben de itemi yapıp devam etme kafasındayım. herkes itemli ararsa biz nerde item yapcaz ?

Mesaj tarihi:

son 6 yıldır böyle abi zaten ? lfrler, mythic dungeonlar falan yavaş yavaş toplayıp, normallere pug, sonra küçük guildler. 

ya bfa şu kadar çöp olmasaydı da başlasaydım vallahi canım çekti gear progression'ı.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
On 06.05.2019 at 11:49, sacrolash dedi ki:

Hocam hangi guild bu?

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Daha iyi tam benim kafa U.K. ise nişanlım da U.K.'li sdfs

PvP de yapıyor musunuz onu sorayım. Bir de senin Battletag neydi?

-Deno- tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...