xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 konu başlığı anlamsız olsa da şöyle bi sıkıntı var. iş yerinde ipad'den girilmiş olan anket listesi var. kullanıcı adları ve iletişim bilgileri mevcut fakat ipad'den excel'e aktarınca tek A sütununa yazılmış içinde ki e-mail'leri acaba nasıl ayırabilirim ? eğer ayıramazsak hepsini tek tek ayırmak zorunda kalıcam. illa bi formül ve ya biçimlendirme vardır diye düşünüyorum amme ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 text to columns özelliği ile ayırabilirsin ancak ayırt edici bazı repetetive karakterlere ihtiyacın olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 ya kimisi gmail kimisi hotmail belki o şekilde ayırabilirim. hangi sekmelerden yapabilirim bi yardımcı olsan fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 =TRIM(RIGHT(SUBSTITUTE(LEFT(A1,FIND (" ",A1&" ",FIND("@",A1))-1)," ", REPT(" ",LEN(A1))),LEN(A1))) Direk ilk google sonucu. İki boşluk arasında ve içinde @ işareti olan kısmı çekiyor. Atıyorum A1 hücresinde "Xwhiplashin email adresi : [email protected] ve ev adresi de paticik sk no:13" yazıyor olsun, Bu formül direk [email protected] u çeker. Ps: Bu tür karmaşık formülleri tek tek ekle çıkar find mıydı trim miydi kendiniz kasmayın googleda mutlaka bunlarla uğraşıp hazırını yapmış birileri oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 text to columns'a delimiter'a ayraç olacak niteliği verirsen olur ya. ya da ortağa koy biri yapsın heen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Aynen text to columns ile oyna biraz anlarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 @ met zamazingo işlemleriyle çözdüm gibi yarım yamalak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar