Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Maslaktan 100 lira taksi aşağı yukarı. 35dk yol. 1453 Mashattan tarafları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 cuma aksami 1830 da floryadan cikip yeni havalimanina gitmen 1 saat surdu tam. Trafik maksimum duzeydeydi. Donuste ctesi 10 civariydi otobuse giderken taksi buldum bi tane oda 100 tl ye geri evime goturdu. 33 dk falan surdu donuste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 eleştirmek için eleştirmiyorum fakat yeni havaalanının alt yapısı şu an icin kesinlikle rezalet kaç kere kullandım, sürekli ucaklar rötar yapıyor git-gel ulaşım desen ayrı bir çile dağın başına yapılan havaalanını transit olarak kullanan turistler istanbul da para harcayamıyor, istanbulun icine cekemiyorsun ekonomik boyutu; guncel araştırmalara göre bu havaalanı yerine 4 tane petro-kimya tesisi kurabilirdik, şu an petrol process lerinde tamamiyle dışa bağımlıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Ne açıdan tamamen dışa bağlıyız? 4 tane rafineri var türkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 yabancı konsorsiyumlara ait o rafineler, istihdam saglamaları tek avantajları, karlarını alıp yurtdısına goturuyorlar, yarın borclanıp batsa kurtarcak yine devlet olmasına ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 (düzenlendi) Konsorsiyum olsun, hisse çoğunluğu koç'ta, nereye gidiyormuş paralar? 3. havalimanı yerine başka yatırım yapsın devlet tamam da niye petrokimyadan daldın böyle anlamadım abi xd Haziran 2, 2019 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 petrokimya fetişidir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 uçaklar kalkış saatinde kalkabiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Önemli olan kalkış saatinde kalkması değil sadece, varış saatinde inebiliyor mu ? Valla çoğunda iniyoz da taksi öldürüyor. 20dk sı var taksinin fiks daha kısasına henüz denk gelmedim.30-35 dk dan fazlası da olmadı gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 14:30daki ucaga yetiseyim diye 10:30da havaiste bindim yenisahradan 25tl, 1 saatte gitti. pasaport valiz kapi falan derken de 1 saat 3 saat onceden cikin trafik olmayacagina inandiysaniz rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar