Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Havalimani Ulasim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

cuma aksami 1830 da floryadan cikip yeni havalimanina gitmen 1 saat surdu tam. Trafik maksimum duzeydeydi. Donuste ctesi 10 civariydi otobuse giderken taksi buldum bi tane oda 100 tl ye geri evime goturdu. 33 dk falan surdu donuste

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

eleştirmek için eleştirmiyorum

fakat yeni havaalanının alt yapısı şu an icin kesinlikle rezalet

kaç kere kullandım, sürekli ucaklar rötar yapıyor

git-gel ulaşım desen ayrı bir çile

dağın başına yapılan havaalanını transit olarak kullanan turistler istanbul da para harcayamıyor, istanbulun icine cekemiyorsun

ekonomik boyutu; guncel araştırmalara göre bu havaalanı yerine 4 tane petro-kimya tesisi kurabilirdik, şu an petrol process lerinde tamamiyle dışa bağımlıyız.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Konsorsiyum olsun, hisse çoğunluğu koç'ta, nereye gidiyormuş paralar?

3. havalimanı yerine başka yatırım yapsın devlet tamam da niye petrokimyadan daldın böyle anlamadım abi xd

µh tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Önemli olan kalkış saatinde kalkması değil sadece, varış saatinde inebiliyor mu ? Valla çoğunda iniyoz da taksi öldürüyor. 20dk sı var taksinin fiks daha kısasına henüz denk gelmedim.30-35 dk dan fazlası da olmadı gerçi.

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

14:30daki ucaga yetiseyim diye 10:30da havaiste bindim yenisahradan 25tl, 1 saatte gitti. pasaport valiz kapi falan derken de 1 saat  3 saat onceden cikin trafik olmayacagina inandiysaniz rahat olur

• Yeni Oluştur...