sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Var mı kullanan, tavsiye edeceği marka/model olan? kahve ve kedi/köpek maması ölçmek için kullanıcam. öyle üst limiti 3-5 kilo falan olmasına gerek yok yani. hepsiburada'ya bi baktım da bi sürü sikko sikko marka var hangisine güvenilir bilemedim, vardır illa burada kullanan birileri diye buraya sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 En ucuzunu al geç, geçen babamlara Tchibo'dan aldık, 70 lira falandı. Babam kabuklu ceviz alırken iç cevizin fiyatını da not ederek kuruyemişçilerin iç cevizden ne kadar kar ettiklerini falan hesaplıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 hayata tutunacak hobiler onemli ileri yaslarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 sinbonun ki yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 mutfak terazisi 50tl'ye alınıp geçilcek bişi , ama kahve ölçecem fln diyorsan sana hassas terazi lazım galiba, 5-10 gr'dan altını düzgün tartamaz normal mutfak terazileri keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 koko-nut icin uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 (düzenlendi) 1. sınıf hevesli gastronomi öğrenci misin sabo, göz kararıyla halledemiyon mu. kahve için 1 silme çay kaşığı 1 gram ediyo. Nisan 3, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Mutfak araç gereçleri, tencere, tava satan yerlerden birine gir al geç, fakirinki var bizde onu kullaniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 ikeadaki iş görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 28 dakika önce, deadwoll dedi ki: En ucuzunu al geç, geçen babamlara Tchibo'dan aldık, 70 lira falandı. Babam kabuklu ceviz alırken iç cevizin fiyatını da not ederek kuruyemişçilerin iç cevizden ne kadar kar ettiklerini falan hesaplıyor. bu nasil bir issizlik. sonra neden uretim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 20 dakika önce, DoGMeaT dedi ki: mutfak terazisi 50tl'ye alınıp geçilcek bişi , ama kahve ölçecem fln diyorsan sana hassas terazi lazım galiba, 5-10 gr'dan altını düzgün tartamaz normal mutfak terazileri keza. bu yüzden zaten hassas bişi olması lazım ki 10 gram ile 50 gram arasında ölçebileyim istediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 kahve için sinboyu kullanıyorum, tam ölçüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 tam ölçtüğünü nerden biliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 26 dakika önce, Llama dedi ki: bu nasil bir issizlik. sonra neden uretim yok. Adam emekli abi. Her sabah 8'de kalkıp kedi tımar ediyor, ev süpürüyor, yürüyüş yapıyor, ağırlık çalışıyor. Yanlarına gittiğimde ben yoruluyorum onu izlerken, zaman geçsin diye o kadar garip işler yapıyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar