Leviyathan § 02 Nis 2019, 09:17 Herkese selamlar! Uzun süredir forumda aktif değildim (paticik sunucusunda UO oynadığım 14 sene öncesine kadar 🙂 ) Son zamanlarda arkadaşım -Deno-'dan forumu hala kullandığını duyunca adminden rica ederek eski hesabımı tekrar aktif hale getirdim. Burayı böyle canlı görmek çok güzel 😄 Albüm haberini buraya da yazmak istedim. Ben grubun davulcusu ve amatör prodüktörüyüm. 4 arkadaş ev ortamında yaklaşık 1 senede tamamladık. Biz yaptığımız işten şu an için tatmin olduk. Umarız beğenirsiniz. Spotify: YouTube'da playlist formatında ful albüm Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Black-ice § 02 Nis 2019, 10:16 ben beğendim. özellikle lost whale in black sea'yi tuttum, opeth tadı aldım o şarkıdan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
-Deno- § 02 Nis 2019, 12:14 Umuyorum ki çok güzel yerlere geleceksiniz yiğitlerim. Albümü Mert dinletmişti geçen sene Akçay yollarındayken, epey beğenmiştim. Daha bir demo gibiydi sanırım o zaman ama. Son hali son derece başarılı, keyifle dinledim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Leviyathan § 02 Nis 2019, 19:07 8 saat önce, Black-ice dedi ki: ben beğendim. özellikle lost whale in black sea'yi tuttum, opeth tadı aldım o şarkıdan. 13 senedir çok düzenli Opeth dinleyen birisi olarak daha iyi bir yorum alamazdım. Teşekkürler Black-ice 🙂 6 saat önce, -Deno- dedi ki: Umuyorum ki çok güzel yerlere geleceksiniz yiğitlerim. Albümü Mert dinletmişti geçen sene Akçay yollarındayken, epey beğenmiştim. Daha bir demo gibiydi sanırım o zaman ama. Son hali son derece başarılı, keyifle dinledim. Deno, saol canım 😄 beğendiysen sağ sol ile paylaşmakta tamamen özgürsün 😄 -- Bu postu okuyanlar, acımalı/acımasız yorumlarınızı lütfen eksik etmeyin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
GONDARCENGIZ § 02 Nis 2019, 19:25 canlı çalarken baya eq ayarı gerektirecek parçalar olmuş, sürekli ton değişiyo gitarda midler tizler havada uçuyo güzel olmuş 😄 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
siradanbiri § 28 Haz 2019, 08:23 kadıköy evim benim. 🙂 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Komodo § 28 Haz 2019, 08:45 enstrümantal çok sevmem ama gayet başarılı parçalar, tebrikler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
senko § 28 Haz 2019, 21:31 ben dinliom arada ise giderken donerken listemde hep sarkilariniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş