Leviyathan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Herkese selamlar! Uzun süredir forumda aktif değildim (paticik sunucusunda UO oynadığım 14 sene öncesine kadar ) Son zamanlarda arkadaşım -Deno-'dan forumu hala kullandığını duyunca adminden rica ederek eski hesabımı tekrar aktif hale getirdim. Burayı böyle canlı görmek çok güzel Albüm haberini buraya da yazmak istedim. Ben grubun davulcusu ve amatör prodüktörüyüm. 4 arkadaş ev ortamında yaklaşık 1 senede tamamladık. Biz yaptığımız işten şu an için tatmin olduk. Umarız beğenirsiniz. Spotify: YouTube'da playlist formatında ful albüm
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 ben beğendim. özellikle lost whale in black sea'yi tuttum, opeth tadı aldım o şarkıdan.
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Umuyorum ki çok güzel yerlere geleceksiniz yiğitlerim. Albümü Mert dinletmişti geçen sene Akçay yollarındayken, epey beğenmiştim. Daha bir demo gibiydi sanırım o zaman ama. Son hali son derece başarılı, keyifle dinledim.
Leviyathan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 8 saat önce, Black-ice dedi ki: ben beğendim. özellikle lost whale in black sea'yi tuttum, opeth tadı aldım o şarkıdan. 13 senedir çok düzenli Opeth dinleyen birisi olarak daha iyi bir yorum alamazdım. Teşekkürler Black-ice 6 saat önce, -Deno- dedi ki: Umuyorum ki çok güzel yerlere geleceksiniz yiğitlerim. Albümü Mert dinletmişti geçen sene Akçay yollarındayken, epey beğenmiştim. Daha bir demo gibiydi sanırım o zaman ama. Son hali son derece başarılı, keyifle dinledim. Deno, saol canım beğendiysen sağ sol ile paylaşmakta tamamen özgürsün -- Bu postu okuyanlar, acımalı/acımasız yorumlarınızı lütfen eksik etmeyin.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 canlı çalarken baya eq ayarı gerektirecek parçalar olmuş, sürekli ton değişiyo gitarda midler tizler havada uçuyo güzel olmuş
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 enstrümantal çok sevmem ama gayet başarılı parçalar, tebrikler.
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 ben dinliom arada ise giderken donerken listemde hep sarkilariniz.
Öne çıkan mesajlar