Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 İşlemci: i5-4690k Anakart: Asus z97-A Ram: Gskill RipjawsX 16gb (2x8) 2133mhz GPU: Asus Rog GTX 970 OC Edition OC yapılmadı, Noctua NH-D14 soğutucu ile stok kullanıldı hep. i7 ye geçtim ondan satıyorum. 2014 sonunda Inventus'dan aldım bu arada tüm sistemi. GPU ya 1000, cpu+mb+ram için 1700 fln gibi düşündüm çeşitli sitelerden bakıp edip. Toptan parça alan ve tekrar satan bir yer ile görüştüm 800 fiyat verdiler cpu+mb+ram için. Ankara içi elden tercih ederim, zira kargoda ne olur biter bilemedim alıcıya rezil olmak var fln. Aslında alıcı çıkmasa bile "abi bu sistem şu fiyata gider" gibi yapıcı yorumlar da iş görür. Teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Niye satiyon basgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 (düzenlendi) i7 ye geçtim abi elde kalıp küflenmesin bari biraz parayı kotarayım derdindeyim. pS: i7 9 serisine geçtim yani Mart 27, 2019 Dworgian tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Upgrade yapcaksan bi ekran karti al, paran cebinde kalsin diyecektim de alinmis bile coktan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 evet i7-9700k ile rtx2060 aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 işlemciyi alırım, ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Ahah abi aynı dönem benzer sistemler toplamışız. Benimki de ufaktan su koyvermeye başladı ama hala upgrade edesim yok, çok pahalı her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 parça parça satarsan anakart ve ramlere talip olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 2 saat önce, stimpak dedi ki: Ahah abi aynı dönem benzer sistemler toplamışız. Benimki de ufaktan su koyvermeye başladı ama hala upgrade edesim yok, çok pahalı her şey. Ekran karti al gec. Mobo-ram-cpu pahali bi uclu ve performans artisi iki kat degil oyun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 4690k kapı gibi hala, bas oc geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 10 saat önce, Pasha dedi ki: parça parça satarsan anakart ve ramlere talip olurum parça parça satıyorum aslında. ram için alıcı var gibi ama. anakart için konuşurken ramleri de sorduydu. ama anakartı soran yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Dwo selam, Mesaj attim. Bir bakarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 bütün sistem için pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Arkadaşlar ilgiye teşekkür ederim cidden. Şu an tüm sistem için konuşuyorum death in arkadaşıyla. Duruma göre update geçicem tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 (düzenlendi) Güncelleme; İşlemci satıldı. RAM ler satıldı. Hatta o arada elde bir de psu kalmış o da gitti. Elde kalanlar ve fiyatları; Anakart: Asus z97-A - 450 TL GPU: Asus Rog GTX 970 OC Edition - 1.000 TL Not: Death, arkadaşın arar yer saat bildiririm diyip aramadığı için dönmedim abi kendisine. O sırada biri mesaj attı, geldi aldı gitti. Not2: Artık "gelip tüm kasamı kurup içine takıp deneyeyim" olayına giremiyorum sadece anakartı satarken. GPU için hazır kasasıyla gelip takıp denemek isteyene hala ok im. Ama ekranı fln da getirmesi gerekecek ki saçma Mart 31, 2019 Dworgian tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Hadi birisi şu ekran kartını alsın ama artık yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar