deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 (düzenlendi) Baktım da konusu açılmamış. Çooooook yakın bir dostumun ve beraber çalıştığı ekibin bir kaç yıllık projeleri. Ben pek puzzle platformer sevdalısı değilim ama gameplay keyifli, görsel olarak da bayağı başarılı bence. Şu an Nintendo Switch portu için Nintendo'yla falan da görüşüyorlar ama oyunu pek duyuramadılar. Bu ay Level'da inceleyip 75 vermişler sanırım, daha Oyungezer falan incelememiş. Yurtdışında vs. tanıtımı çıkmadı bildiğim kadarıyla. https://store.steampowered.com/app/823840/Macrotis_A_Mothers_Journey/ Mart 19, 2019 deadwoll tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Helal olsun, çok başarılı bir iş yapmışlar. Benim de sevdiğim bir oyun türü olmamasına rağmen alıp oynayasım geldi. Bu arkadaşları tebrik ederim, umarım çok başarılı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 destek için aldım. oğlanla yavaş yavaş bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Cok yakin arkadas Ozgur mu acaba sdfds Bi destek alisi da ben yapayim. Yalniz cok ugrastiklarini biliyorum ama acikcasi basta renk paleti olmak uzere look and feel cok 2000lerin basi ayarinda. Sacrifice’i hatirlatiyo ne zaman gorsem, sanki Charnel’dayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Lütfen, Örgüz sdf. Adamın hayata bakış açısı puzzle'lara yansımış Bana da renkler ve mekanlar Heart of Darkness'ı hatırlattı pek alakalı olmasalar da. Bir review'da da Trine'a benzetmişler ki kısıtlı Trine deneyimimden yola çıkarak benzediğini söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 epic exclusiv olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2019 Şirketi nasıl batırırız diye düşünmeye başlarlarsa tavsiye ederim. Epic exclusive indie puzzle platformer, fiyatı da 60 dolares yaptılar mı tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar