Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2023 stewart ford vardı beyaz :d magnussen, verstappen, herbert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 2023 sezon başladı Red Bull 1-2 oldu siralamada Sıralama süreleri oldukça yakındı. Yarın yarış strateji savaşlarina sahne olacak. Aston Martin özelde alonso çılgın atıyor resmen. Mercu takım olarak çok sessiz. Sanki büyük takımlar ellerini yarışta belli edecekler.. Heyecanlı bol dramali bir sezon olacak diye bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Alonso yarın mersoya kök söktürür,yarın lastik performansı ile üçüncülüğü ferrariden alır alonso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 umuyorum eglenceli bir sezon olacak. ben izlerken eglendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 ferrari için hiç bir şey değişmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Dramaaaaa. Ferrari ilk yarışta patates oldu.. Leclerc yolda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Alonso için podyum.. Saldır yaşlı kurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 tahmin ettiğim gibi alonso podyumu aldı.Sonraki pist alonsoya uyar,ikinciliği alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Ulan hersene daha leş bir hal alıyor f1. Ferrariden bir halt olmayacağı zaten belliydi mercedes , geçen seneden de daha fail bir durumda. Aston martin de 3-4 yarış böyle gezinip sonra gerilere düşer. 7-8 senelik mercedes dominasyonu bitti şimdi de 3-4 sene daha redbulların çekişmesi izleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 start'ta leclerc'in muhtesem refleksi ve alonso hamilton haric cok eglenmedim dogrusu. gerci cok stresliyim bu aralar, belki ondandir lakin, cok sevmiyorum ben bu pisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Redbull harici baya zevkliydi yarış, ilk 10 da 7 ayrı takım vardı daha ne beklemeliyiz bilemedim. Bugüne kadar bir takımın baskın olmadığı en son yıl 2007-2008 di herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 ilk iki cok belli olunca fazla bir sey olmadi, sadece Merc/Aston/Ferrari arasinda olay izledik. gerci bilmiyorum siz ne dusunuyorsunuz (ben f1 tv ustunden izliyorum ama sky da ayni goruntuleri kullaniyor sanirim) yayinlarda da sikinti var. heyecanli olabilecek orta ve alt kisimlardaki gecisleri sadece sirali liste uzerinde gorup belki, bazen tekrarini izleme imkani buluyoruz. bu arada williams kotu diye landoya uzuldum gerci, iyi yarisci adam. renk katiyordu. sarge fena cikmadi mesela, ben spin falan gider diyordum rookieler. gerci onumuzdeki yaris daha berbat bir pistte oldugu icin belki orada duvara carpma falan olabilir. erken konusmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 RB çok ileride, bu biraz can sıkıcı oluyor illa ki de geçen seneye göre en azından kapışacak daha çok takım var. Belli ki aston-ferrari-merso arayı açan birisi olmazsa böyle kapışarak devam edecek. Aston Martin güzel araçla başladı da sezon içerisindeki güncellemelerle merso ve ferrari bi tık yükselebilir. RB'ye kimse yetişemez sanıyorum ama. Lando'ya ben de üzüldüm ya, favori pilotum şeker çocuk fkdsl ama mclaren çok kötü başladı bakalım ne yapacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 sezon zevksiz başladı. lando ve mclaren çıkış yapacaktır o kabiliyet var ikisinde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2023 salak oldugum icin... dasaaa, 06.03.2023 13:12 tarihinde dedi ki: bu arada williams kotu diye landoya uzuldum gerci, iyi yarisci adam. renk katiyordu. mclaren kotu diye landoya uzuldum. iyi yarisci adam. renk katiyordu.. bu arada williams bekledigim kadar kotu degil. sarge fena cikmadi mesela. olmasi lazim. tamamen corba etmisim yazdigimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2023 Zaaa drama erken başladı. Vers in araçta vites kutusu arıza çıktı sıralama turlarında patladı. Yarın büyük drama çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 alo bunu nasıl yapar ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Daha 2. yarıştan sezon bitti şaka gibi. Rb komple aracı geliştirmeyi bıraksa arkadakiler yine yakalayamaz. Geçen sene rb ye sağlam ceza çıksa böyle olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 guvenlik aracina kadar guzeldi yaris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Alonsonun üçüncülüğünu alıp sonra geri verme olayı salak saçma bir şeydi. Adama 30 tür cezayı aciklamamissin, adam kürsüye çıkıp ödülü almış, iş bitmiş sonra yok sen üçüncü değilsin. Alonso da sikinde takmadığıniubelirtince geri verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 o nasıl bir şey ya şimdi öğreniyorum tc bile böyle yönetilmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Alonso startta yanlış yerde durdu ondan 5sn ceza aldı. Pitte 5sn cezasını çekerken arkadaki krikoyu tutan eleman araca erken müdahele etmiş, ondan 10 sn daha ekstra ceza verilmiş. Aston martin bu sefer itiraz etmiş ceza iptal olmuş. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2023 Dramaya doyduk be.. Son turda Fransızların in kendi kendilerini imha etmeleri, ilk turda cenabet Leclerc in kalması. İlk sırada iken Oğlan Russell ın güç ünitesi sebebiyle kalması. Perezim aztekim son sıradan başlayıp 5 olması. Tüm takımların puan alıp Ferrari'nin puan alamamasi. Çaylakların puan alması ve 3 WC nin podyumda yer alması gerçekten epic yarıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2023 abi her postunda bir drama kelimesi var farkettin mi bilmiyorum, drive to survive’dan mı f1’e geldin nedir yarış da epic değildi uzadı gitti max, sainz’a verilen ceza da rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2023 alonso çok çakal ya farkını nasıl gösterdi adam sg son rası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar