Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 benim steam hiç güncelleme yapmıyor otomatik olarak hep ben başlatmam gerekiyor bunu otomatik hale nasıl getiririm ayarlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 steam settings - downloads bölümünde var ayarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 böyle benim ki ne yapmam lazım ki steam kendi açıldığında yüklemeye başlasın ya da güncelleme geldiği an kendi başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 "Oyunları şu aralıkta otomatik güncelle" - buraya da saat koyarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 onu da denedim aylardır tüm saat aralıklarını denedim bana mısın demedi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 (düzenlendi) bu oyunu sadece açtığımda güncelle falan demişsindir Mart 12, 2019 samaella tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 bende de resimde görüldüğü gibi ama senin yaşadığın sorunu yaşamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 tüm oyunlarım ayarlarıda bu şekilde şimdi tek tek baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 betaysa normal client dene bi de download bölgesini değiştirmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 hic download yapmiyor diyemem de bende de sacmaliyor. mesela su an bir oyun yarin 03:44'de download edecek yaziyor. halbuki ne zaman ayari var ne de download limitleyecek herhangi bir baska ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 ben manuel indiriyorum, daha zevkli. patch note bakma sansin oluyor. o da cogu zaman yazilmiyor gerci. steam'in mobil app ile baslayarak komple yenilenmesi lazim, tembel sisko yapmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 epic store, discord vs dis etkenler disinda bir motivasyonu yok steam'in. bir ara mucize olmus da community, workshop falan eklemisler. yoksa 20 sene downloader olarak kalacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 (düzenlendi) vay nankörler vay. adamlar sektör standardı olan bir arabirim haline getirdi, diğer herkes steam client'ı kopyaladı yıllarca. hangi launcher'da ne var da steam'de yok? hepsini kullandım, hepsi steam'den daha geri hala. "en yenisini yapıyoruz, steam'den iyisini yapalım" diyen yok, oyunu açma düğmesi bir de satma düğmesi koyup bırakmışlar epic'te filan, gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Alıntı Responding to a Twitter user, Epic Games founder Tim Sweeney confirmed that the team is “working on a review system” for the Epic Games Store. It will be based on the review system on the Unreal Engine marketplace, explained Sweeney, who added that the review system would be “opt-in” by developers. This means that it will be up to game developers whether they display user reviews on their game pages or not. işte steam'e laf edenlerin hakettiği bu lol. güncellemeleri bende de otomatik yapmak için bekletiyor, pc'yi kullanmadığın anı bekliyor olabilir ama, araştırmak lazım emin değilim. Mart 13, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 herhangi biri epic shill'ligi yapmis gibi carpitmayi birakalim. yazilim/arayuz/functionality store clientlar kadar dar bir mevzu degil. tok satici steam minimal efor ile idame ediyor. yazilim dunyasindan biraz haberdar insanlar icin hakikat bu. discord'un cikisi sonrasi steam'de yasanan hareketlenmeyi goz ardi edebilmek icin hem kor hem de sagir olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 otomatiği manueli bırakın, güncellemeyi başlatmadan boyutunu göremiyoruz la daha yıl olmuş 2019. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 yazılım dünyasını biliyoruz işte, dünyanın en değerli şirketi 10 yıldır aynı itunes. hala backup dosyasını c'ye atma dışında seçenek sunmayan yazılım. discord storefront olarak açılmadı, sonradan store'u koydu popülaritesi sayesinde. steam de ondan kopyalayan ilk storefront client. steam'de hareketlenme olabiliyor yani, diğerlerinde olmayan birşey bu. origin vs hep sakat yıllardır. steam ve gog galaxy dışında yok herhalde storefront client'ları arasında kendilerini geliştirmeye çabalayan. konsol ve mobil storefrontları dahil buna. ps store'da hala wishlist yok. böyle uzar gider yani, yazılım dünyasından bihaber değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 kota yok nasil olsa, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 @Sam sen neyi savunuyosun anlamadim, steam client'in yetersiz kaldigina ikna etmek icin diger client'lar ile karsilastirma mi yapmamiz gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 tabii ki. "kullandığım araba uçmuyor, ben uçan araba istiyorum, araba endüstrisinde uçan araba hareketi var" deyince ben de soruyorum o zaman hangi uçan araba var piyasada. tek somut yanıt "tekerlekli uçak var o sayılmaz mı" oldu henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 ucmaya gerek yok. buyur steam app'in ios gecmisi. son update geleli min 2 yil olmus. bunu duzeltmek icin epic'in mobil app'ini mi beklemek gerekiyor yani senin mantigina gore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 demek ki hiçbir problemi yok app'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Steam in IOS app i bayagi geri diger mobil app lere gore(diger mobil app ler=mevcut sik kullanilan app ler). App in featured sayfasinda, titlelar arasinda gecis icin smooth scrolling bile yok. Genel olarak yavasta. Steam Guard ve confirmations olayi olmasa kurmam bile telefona. Gaben i seviyoruz ama biraz yatirim yapsin amk. Zaten ortada hl3 tarzi bir projede yok. Dota, cs, tf tarzi oyunlar kendi kendine kar ediyor. Bizimki kurdum supermarketi perakende perakende takiliyorum modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 (düzenlendi) ios app ne alaka, steam client'ı konuşmuyor muyduk? o daldan bu dala ne zaman atlandı? apple aktif olarak steam'in önünü kesti zaten her fırsatta, link dahil. salladılarsa şaşırmam. steam client fosur fosur her hafta update oluyor, epic çinli ve çoluk çocuğun skin için babasının cüzdanını başladığı parayı basıp "buy/play/friends" harici olmayan store'una exclusive bağlıyor. konuşulan vay efendim neden update olmuyor. neyle kıyaslıyorsun deyince steam'in dünyanın en zengin şirketi tarafından önü kesilen platformdaki mobil app gösteriliyor topkek. "bulup da bulanma" sözü tam bunun içinmiş. steam'e dediklerinizi yapsınlar da "şişko parayı aldı, çalışmıyor, epic de gelmese hiçbirşey yapmayacak" tam bir nankörlük örneği, hakettiği epic store o mantığın. Mart 14, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Walla ben epic e kiyaslamiyorum (zaten acip bakmisligim bile yok nedir diye:)) Ama steam i elestirmeyecez diye bisi yok. Apple la steam steam link app i yuzunden kavgalilar. Ama steam store app i halen app store da duruyor, istese update eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar