MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Belki bileniniz vardır, hersene düzenlenir altın örümcek ödülleri web in oscar ları sayılır (: ve bu seneki tam bir rezalet En Fonksiyonel Tasarım http://www.hazirkod.com seçilmiş hazır kod yani nasıl seçtiler bilemiycem artık Fakat hazır kod sitesinin tasarımı çalıntı bakınız: http://www.webfile.com yani nasıl böyle bişrşey olur anlmaış değilim anet nenws de gördüm aktarıyım dedim meraklılara www.altinorumcek.com dan girip bakabilirsiniz[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 11 June 2003 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 http://www.altinorumcek.com/2003_kazananlar.htm[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 oheyn! o hazırkod direk çalmış yahu ayıptır.. insan biraz değiştirir hiç olmazsa..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 keşke bende yapsaymışım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Abi birde En Fonksiyonel Tasarım seçilmiş , bu verilen ödülün geri alınması lazım diskalife olması lazım yani ayıptır ya[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 -1[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Belkide onlar hazırkod dan çalmışlardır.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Absolut, 11 June 2003 15:06 tarihinde demiş ki: Belkide onlar hazırkod dan çalmışlardır.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli huh hiç aklıma öyle birşey gelmemişti (: yani bir yabancının bir turk sitesinden çalıcağı neyse domain açılış tarihlerine bakalım birde archive.org dan siteleirn eski tasarımlarına bakmakta fayda var[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 en iyi oyun sitesi fln olması yada en iyi forum fln olmasıda iyi olabilirmiş aslında :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 heh oyun sitesi varda nekadr saçma verilmiş En iyi eğlence/oyun sitesi www.itiraf.com www.kahkaha.com www.yorumcu.com www.koaka.com www.yariskazan.com www.mobiloyuncu.com www.trgamer.com www.yuzuklerinefendisi.com.tr oyun.superonline.com www.merlininkazani.com itiraf.com un eğlence katagorisinde iş iolmamlı bence yani yanlış uymamış bence[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bencede aşırı saçma olmuş..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 they sux. oyun ile eğlence aynı kategoriye konulur mu be? hele itiraf.com gibi saçma bir site, eğlence/oyun bölümünde 1. sırayı saçma bir şekilde almış... inanamıyorum. ayrıca hazırkodun çalıntı olduğu ok belli. biri 2003 diğeri 2002 en iyi web sitesi, en iyi portal, www.mynet.com... gülüyüm bari www.porttakal.com gibi siteler armut topluyor sanki koymamışlar.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 siz bu yarışmaların nekadar güvenilir olduğunu zannediyorsunuzki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 türkiyenin snrm tek web ödülleri fln resimde var ben güveniyorum açıkcası altın örümceğe..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ayrıca eksisozluk.com'un neresi kişisel anlamadım. Eksisozluk'un gidip aday olması ve birde üstüne jüri tarafından birinci seçilmesi bence tamamen bir fiyaskodur. Eksisozluk harika bir proje ve sitedir ama bir communitydir. Zaten jüri'de bir tane web tasarımı ile uğraşan insan göremessiniz. Ne diyim umarım en kısa zamanda jüriyi değiştirip, biraz daha mantıklı sonuçlar çıkartırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 herifler ciddi ya böle takım eslibise fln ödüllerde (: basın mensupları geliyor ama jüri berbast eskiden çok büyük gelirdi gözümde şimdi ise bi hiç[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 O kıytırık sitelere ödül verip bize ödül vermeyen o dandirik kurumu kınıyorum.:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 altın ölümcek bence de bir fiyasko. en sacması tabii ki eksisözlük.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 tek kelimeyle berbat[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: ghaldszar, 12 June 2003 17:42 tarihinde demiş ki: O kıytırık sitelere ödül verip bize ödül vermeyen o dandirik kurumu kınıyorum.:hrr: katılıyorum :hrr:[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Hehe.. Altın Tarantula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ya yuh -1[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bu talihsiz örümceği kınıyorum :P[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ananı bannerları bile benzer nokta nokta.çalıntınında bu kadarı be[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 puha bu kadarda çalıntı olmaza ki kardeşim ahah[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar