Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Ali'yi alıyolarmış.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla haberlerde bişey diyo kurşunlamışlar arabasını show çıkısı falan.Alıyolarmış direkten dönmüş.Şuan durmu iyiymiş..[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca.
Mesaj tarihi:
hangi memet ali be ?[signature][hline]
Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
On bleeding knees I accept my fate
Mesaj tarihi:
Sevmem o herifi ama kurşunlanması da kötü tabi...

Bu arada başlıktan bişey anlamadım içeriği okuyunca bödöf oldum (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
Mehmet Ali Erbil işte yahu..
Arabasını kurşunlamışlar.ama kim neden yapar orasını anlamadım..Çıkar 2-3 güne.Mehmeti görürüz birazdan sedyede bunalım bi sekilde roportajda
lol[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca.
Mesaj tarihi:
hem$irelere acidim $imdi
edit:kimin yaptigini biliyorum sanirim!!
memeeeet ali beaayy diyenlerden birisine kesin yemek takimi vermedi diye mermi manyaaa yaptilar herifi :-D[signature][hline]

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 17 Şubat 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eet kesin memedalibeycilerden birisi vurmuştur[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Mesaj tarihi:
belki de o davalısıdır.
dava sonuçlandı ama adamın tepesi atmıştır belki.
hani çarkıfelek sırasında oğlunun ... koyım demişti ya bi kadına.
ilk şüpheli o olur heralde.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
oda adam iyi bir oyuncuda olsa medya maymunu malesef hehe valla reklam için bile yapmış olabilir, zamanında ayağımdan vuruldum diye hastaneye girip estetik ameliyat olup çıkanlar vardı :p[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Mesaj tarihi:
İyi de M.Ali Erbil'in özellikle şu aralarda hiç reklama ihtiyacı yok ki... Her gün TV'lerde, sinema salonlarında zaten görünüyo, herkesçe zaten tanınıyo, yerini çoktan sağlamlaştırmış, herkesin kafasında iyi ya da kötü bir izlenimi var. Neyin reklamını yapsın ki daha...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Sarkmıştır birinin bacısına

Adam Cs ve UO oynamaktan "alıyorlarmış" lafı kullanmış lol[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
yada espri yapmistir yine[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Mehmet Ali'nin olduğu yerde 5 kurşun sesi duyulmuş... Mehmet Ali Erbil karakoldaymış şuanda hastanede fln değilmiş.. .Haberlerde duydum ama yannış olabilir bilmiorum..[signature][hline].... LeviathaN ....
Mesaj tarihi:
Vurmak isteyen kadındır :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
o kadar dizide yarışmada boy göstermesinin sebebi dolar borcu. adam kumar tutkusunu yenemeyince para kazanmak zorunda ki 400k $ galiba borcu. bu aralar her yerde zaten, başı sıkışık olmalı.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
  • Yeni Oluştur...