Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Ali'yi alıyolarmış.

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Valla haberlerde bişey diyo kurşunlamışlar arabasını show çıkısı falan.Alıyolarmış direkten dönmüş.Şuan durmu iyiymiş..[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca.
Sosyal ağlarda paylaş

Mehmet Ali Erbil işte yahu..
Arabasını kurşunlamışlar.ama kim neden yapar orasını anlamadım..Çıkar 2-3 güne.Mehmeti görürüz birazdan sedyede bunalım bi sekilde roportajda
lol[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca.
Sosyal ağlarda paylaş

hem$irelere acidim $imdi
edit:kimin yaptigini biliyorum sanirim!!
memeeeet ali beaayy diyenlerden birisine kesin yemek takimi vermedi diye mermi manyaaa yaptilar herifi :-D[signature][hline]
Sell me the infection, it's only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me
Sell me the infection, it's only for the weak
On bleeding knees I accept my fate

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 17 Şubat 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oda adam iyi bir oyuncuda olsa medya maymunu malesef hehe valla reklam için bile yapmış olabilir, zamanında ayağımdan vuruldum diye hastaneye girip estetik ameliyat olup çıkanlar vardı :p[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de M.Ali Erbil'in özellikle şu aralarda hiç reklama ihtiyacı yok ki... Her gün TV'lerde, sinema salonlarında zaten görünüyo, herkesçe zaten tanınıyo, yerini çoktan sağlamlaştırmış, herkesin kafasında iyi ya da kötü bir izlenimi var. Neyin reklamını yapsın ki daha...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...