Eternal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Valla haberlerde bişey diyo kurşunlamışlar arabasını show çıkısı falan.Alıyolarmış direkten dönmüş.Şuan durmu iyiymiş..[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mehmet Ali Erbil'i kim niye öldürmek istesin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yahu alıyolarmış ne demek ya hehe. frag alıo sanki bablar.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hangi memet ali be ?[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Aklını mı alıyolarmış aşağı mı alıyorlarmış anlamadım ki ?[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Sevmem o herifi ama kurşunlanması da kötü tabi... Bu arada başlıktan bişey anlamadım içeriği okuyunca bödöf oldum (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Alıyolarmış ne hakkaten? Bi de hangi Mehmet Ali bu? Erbil mi Alabora mı başkası mı?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mehmet Ali'yi yatırıyorlarmış az daha.[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mehmet Ali Erbil işte yahu.. Arabasını kurşunlamışlar.ama kim neden yapar orasını anlamadım..Çıkar 2-3 güne.Mehmeti görürüz birazdan sedyede bunalım bi sekilde roportajda lol[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hem$irelere acidim $imdi edit:kimin yaptigini biliyorum sanirim!! memeeeet ali beaayy diyenlerden birisine kesin yemek takimi vermedi diye mermi manyaaa yaptilar herifi :-D[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate [Bu mesaj vaniLLe tarafından 17 Şubat 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 valla kim olursa olsun böyle şeyler yapılmamalı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 eet kesin memedalibeycilerden birisi vurmuştur[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 belki de o davalısıdır. dava sonuçlandı ama adamın tepesi atmıştır belki. hani çarkıfelek sırasında oğlunun ... koyım demişti ya bi kadına. ilk şüpheli o olur heralde.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 oda adam iyi bir oyuncuda olsa medya maymunu malesef hehe valla reklam için bile yapmış olabilir, zamanında ayağımdan vuruldum diye hastaneye girip estetik ameliyat olup çıkanlar vardı :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 İyi de M.Ali Erbil'in özellikle şu aralarda hiç reklama ihtiyacı yok ki... Her gün TV'lerde, sinema salonlarında zaten görünüyo, herkesçe zaten tanınıyo, yerini çoktan sağlamlaştırmış, herkesin kafasında iyi ya da kötü bir izlenimi var. Neyin reklamını yapsın ki daha...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Sarkmıştır birinin bacısına Adam Cs ve UO oynamaktan "alıyorlarmış" lafı kullanmış lol[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 yada espri yapmistir yine[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 her sanatcının basına gelebiletesi yüksek bir olay[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mehmet Ali'nin olduğu yerde 5 kurşun sesi duyulmuş... Mehmet Ali Erbil karakoldaymış şuanda hastanede fln değilmiş.. .Haberlerde duydum ama yannış olabilir bilmiorum..[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Belki ateş eden kişi şöhret olmak istiyordur:)[signature][hline]rölans!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Vurmak isteyen kadındır :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Reyting için babamı bile kurşunlarım anlayışı olmasın[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 herkese laf sokuyor sonucta olacagı buydu !?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bence eski körpe karılarının şimdiki sevgililerinden biridir .:)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 o kadar dizide yarışmada boy göstermesinin sebebi dolar borcu. adam kumar tutkusunu yenemeyince para kazanmak zorunda ki 400k $ galiba borcu. bu aralar her yerde zaten, başı sıkışık olmalı.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar