adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 laptop'a kulaklığı takınca gayet güzel çalışıyor,sonra çıkarınca laptop'un hoparlör'ü gayet güzel çalışıyor ama sonra tekrar kulaklığı taktığımda kulaklık çalışmıyor. laptop'a res atmam gerekiyor sonra düzeliyor. Yani her kulaklığı takıp çıkardığımda tekrar çalışması için res atmam gerekiyor. Var mı bir bilgisi olan yardım edebilicek kişiler? Hepinize teşekkürler. söylediğiniz herşeyi denedim. hiç biri işe yaramadı ama sağolsun yinede ilgilendiniz. monster laptop benim,aradım tam laptop özelliklerinize göre olanı indirin dedi. Ben en günceli indirmiştim abra 3.2 için indirince düzeldi. hiç böyle bişey olacağı aklıma gelmemişti en güncel olan laptopu bozdu ahufeahufeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 format atmayı denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 format atıldı ses kartı silinip bir daha yüklendi montla sıçıldı bir büyüğe danışıldı kimseye yük olunmadı klasik yöntemler denendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Kodek sıkıntısı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 kumpirini ufak bulan bir şişmanın bedduasıdır... şaka bir yana yazılımsal olduğu kesin, ama realtek driver'ı resetledim demişsin. o yüzden ilginç. anakart bios update falan filan var mı bir de onu dene bakalım. çok ilgisi olmayabilir de denemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 ses kartının programında front panel jack detection seçeneği olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 kulaklığı çıkarıp takınca playback devices kısmında gözüküyor mu? kendi apörlösünü disable edip, öyle bir denemiş miydin? tomshardware'de böyle bir probleme denk geldim, çözüm olarak 3rd party sound control app demişler realtek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 eregorn said: Kodek sıkıntısı olabilir mi? kodek sıkıntısı nedir? 1 gecede cahil bıraktılar beni. bios update derken bilgisayar güncellemesi mi? hiç bir güncelleme göstermiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 yürütme cihazını seç sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 K-Lite Codec pack indir. bi dene bakalım. said: K-Lite Codec Pack, Microsoft Windows işletim sistemi ve yazılımlarının genellikle işletim sistemi tarafından doğrudan desteklenmeyen çeşitli ses ve görüntü çözücülerinin bir koleksiyonudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 "Zırt pırt çıkarıp takma" dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Acaba nasıl çözüldü. İnsan merak ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Kulaklık ses kartlı felan mı yoksa bildiğin 3.5 Jack mi? Kulaklıgı takınca sağ alttaki ses ikonuna solla tıklayınca seçenek çıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 eregorn said: Acaba nasıl çözüldü. İnsan merak ediyor monster laptop benim,aradım tam laptop özelliklerinize göre olanı indirin dedi. Ben en günceli indirmiştim abra 3.2 için indirince düzeldi. hiç böyle bişey olacağı aklıma gelmemişti en güncel olan laptopu bozdu ahufeahufeah ilk yazdığım yere editlemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 İlk yazdığını mı okuyoz abi biz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 işte ilk giren olursa diye şeetmiştim. haklısın aehufeahueafh:d yıllar önce mouse yüzünden pc açılmıyodurdu ondan beri yaşadığım en garip durum buydu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 vay anasini yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar