Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşırı garip kulaklık sorunu(çözüldü)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
laptop'a kulaklığı takınca gayet güzel çalışıyor,sonra çıkarınca laptop'un hoparlör'ü gayet güzel çalışıyor ama sonra tekrar kulaklığı taktığımda kulaklık çalışmıyor. laptop'a res atmam gerekiyor sonra düzeliyor. Yani her kulaklığı takıp çıkardığımda tekrar çalışması için res atmam gerekiyor. Var mı bir bilgisi olan yardım edebilicek kişiler?

Hepinize teşekkürler. söylediğiniz herşeyi denedim.

hiç biri işe yaramadı ama sağolsun yinede ilgilendiniz.

monster laptop benim,aradım tam laptop özelliklerinize göre olanı indirin dedi. Ben en günceli indirmiştim abra 3.2 için indirince düzeldi. hiç böyle bişey olacağı aklıma gelmemişti en güncel olan laptopu bozdu ahufeahufeah
Mesaj tarihi:
kumpirini ufak bulan bir şişmanın bedduasıdır...

şaka bir yana yazılımsal olduğu kesin, ama realtek driver'ı resetledim demişsin. o yüzden ilginç. anakart bios update falan filan var mı bir de onu dene bakalım. çok ilgisi olmayabilir de denemeye değer.
Mesaj tarihi:
kulaklığı çıkarıp takınca playback devices kısmında gözüküyor mu?
kendi apörlösünü disable edip, öyle bir denemiş miydin?

tomshardware'de böyle bir probleme denk geldim, çözüm olarak 3rd party sound control app demişler realtek için
Mesaj tarihi:
eregorn said:

Kodek sıkıntısı olabilir mi?

kodek sıkıntısı nedir? 1 gecede cahil bıraktılar beni.

bios update derken bilgisayar güncellemesi mi?

hiç bir güncelleme göstermiyor çünkü.
Mesaj tarihi:
K-Lite Codec pack indir. bi dene bakalım.

said:
K-Lite Codec Pack, Microsoft Windows işletim sistemi ve yazılımlarının genellikle işletim sistemi tarafından doğrudan desteklenmeyen çeşitli ses ve görüntü çözücülerinin bir koleksiyonudur
Mesaj tarihi:
eregorn said:

Acaba nasıl çözüldü. İnsan merak ediyor

monster laptop benim,aradım tam laptop özelliklerinize göre olanı indirin dedi. Ben en günceli indirmiştim abra 3.2 için indirince düzeldi. hiç böyle bişey olacağı aklıma gelmemişti en güncel olan laptopu bozdu ahufeahufeah

ilk yazdığım yere editlemiştim :D
  • Yeni Oluştur...