nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 oyunun ilerleyen dakikalarında gurup gizli bai tapınak bulmuştur ve yer altına inen gizli bi geçitten inmektedirler.. gurubun sorcerer i olan drow artistlik yapıp bi alinde crossbow ile tek elle inmeye çalışır.. eli kayar ve düşüp dişlerini kırar ve şu şekilde itiraz eder.. *YA SİZ HİÇ DİŞSİZ DROW GÖRDÜNÜZMÜ YA OLMAZ BÖLE BİŞİ ABİ YA!!*[hline]Arqas Staff Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 gurup bu olaydan 20 dakka bile geçmeden kaanlıkta ilerlemektedir.. drow ilareth kırılan bununu çevirerek düzeltir ve bayılır.. gurubun barbarian ı orc/troll :Gora gurubun ranger i ilerlerken çevirip sorar tabiki int i 5 olduğundan ILAROETH?!? diye ranger Taerkhan a bi soru yöneltir.. ranger de şöyle der.. Ne ilareth i ya ben tarkan ım.. *sessizilk olur* POAHAHAHAHAHAHAH[hline]Arqas Staff Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Zhuauhau[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe icQ:135954330 dIkLama SakIn Kötü oLur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ee sphere serverla ne ilgisi var?[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 FRP ilgili sphere ida etkilio normal olarak rp e girdigi icin[hline]Arqas Staff Email: [email protected] | Icq: 730402 [Bu mesaj nicotinee tarafından 12 May 2003 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 sphere server scripting gibi şeyleri kapsamıyomu ki rp le sphere in ne alakası var?:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 :-p[hline]Arqas Staff Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 boğulan cüceye napılır? 1- botumla üstüne basarım 2- karısı ve çocuklarını yanına atarım 3- bir altın para çıkarırım 100kg lık zırh olsa bile üstünde yüzer gelir[hline].................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: DynamicK, 12 May 2003 02:34 tarihinde demiş ki: sphere server scripting gibi şeyleri kapsamıyomu ki rp le sphere in ne alakası var?:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Bence adam kendini o bölümde sandı bi an adasdasda Sylveria Forever[hline]Gezinen bir gölgedir hayat, gariban bir aktör Sahnede bir ileri bir geri saatini doldurur Ve sonra Duyulmaz olur sesi, bir masaldır Gürültücü bir salağın anlattığı Ki yoktur hiçbir anlamı. W. Shakespeare - Macbeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Keşke konu dışı yerine masaüstüne taşısaymışsınız. Sonuçta masaüstü bir oyundan alıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 işte masa üstü kısmı olsa cok güzel olur orada frp oynarıs veya bir irc e gecip masa üstü yapalım?[hline]Arqas Staff Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 offf sonunda buraya da geldi yaw...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: Grudge, 13 May 2003 23:51 tarihinde demiş ki: offf sonunda buraya da geldi yaw...[hline]Endure. In enduring, grow strong... :D[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: Borbag, 13 May 2003 12:49 tarihinde demiş ki: boğulan cüceye napılır? 1- botumla üstüne basarım 2- karısı ve çocuklarını yanına atarım 3- bir altın para çıkarırım 100kg lık zırh olsa bile üstünde yüzer gelir[hline].................... dediklerinizden hiç bir halt anlamadım, hele böyle cüce karşıtı bir yazı görünce tepem attı[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 bizim bi arkadaş oyun oynarken iyi gruptan bi adam uçurumdan düşücekmiş çantasıyla zor duruyomuş uçuruma asılı halde.Kötü grupta olan arkadaşım gelmiş "dur sana yardım edeyim çantanı uzat" demiş.Adam da tabi tanımıyo etmiyo vermiş çantayı.Bizimki de çantayı alınca basmış adamın kafasına adam aşağı uçmuş.Çantadan three wishes çıkmış.Para dilemiş altınlar yağmış.Experiance istemiş sonra.Karşısına bi dragon çıkmış ve "bunu öldür bolca experience kazanırsın" diye bi ses gelmiş.Çocuk canıyla başıyla kaçmış..Son dileğinde kocaman bi kale istemiş ve kafasına futbol kalesi düşerek can vermiş ehueheheheh.[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Bı defasında acemı bı DM bıze ustunuze kosarak bır kartal gelıyo demıstı bız 5 sanıye kadar sessızce olayı hayal edıp sesımız kısılıncaya kadar gulmustuk yarılmıstık......:)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 yaa oğlum bak.bu benim eskiden yaşadıım bi olay ama halen gülüyorum ben (dm):işte kral lagaluga ediyo darklord hakkında ve "o benim halkımı öldürdü işte bu yüzden burdayım"diyo Barbar:O da benim halkımı yok etti Cleric:O tanrılara ihanet etti Sorcerer:O benim en çok sevdiğim arkadaşımı öldürdü Druid:O benim en çok sevdiğim babamı öldürdü bi kaç saniye herkes susar sonra ben "nuıhuahauhauhzuhauzhzu" diye bi koyveririm ve herkes birden kopar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Bıvrıp bu ıyıymıs harbıden yerlerdeyım yanı :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 lol ! koptum[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 :lol: muhe hu ehhe bayağı güzelmiş ama haksızlık ediyor enazından diyer babaları hayla hayatta nı ahahahaha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ooo, o zaman bu efsaneyi dinleyiniz: bi gnome oyundan çok sıkılmış falan, dm oldukça kötü oynatıyormuş oyunu. grubun karşısına bir dragon çıkmış. bu gnome demiş "ben dragon'un arkasına doğru gidiyorum". dm ok demiş. -dragon'u parmaklıyorum -ne ??!! -e evet parmaklıyorum -olm o dragon lan dragon -parmakladım -e peki birşey hissetmedi neyse grup bi şekilde dragonu öldürüyo, devam ediyorlar. çalı çırpı olan bi alana geliyorlar. gruba tuzak kurulmuş bi anda 20 tane okçu çalılardan çıkıyorlar. herkes kaçıyor gruptan, buldukları korunacak ne varsa onun arkasına atıyorlar kendilerini. gnome: -ben duruyorum abi ortada -olm saçmalam kaçsana -ı ıh durucam -e iyi peki okçulardan bi tanesi tam karşından sana doğru bir ok attı, napıyorsun -duruyorum -ok yaklaşıyo olm ölüceksin -hayır ağzımla tutucam -ya saçmalama olmaz öyle şey -tutucam -of peki at şu zarı (20 gelir) -ağzımla tuttum, ve oku iki parmağımla zarifçe ağzımdan alıp yere bıraktım. bu olaydan sonra çok sinirlenen dm, gnome'u bok yapar (bariz bildiğimiz bok, ama ağzı gözü falan filan var). grup bunu bi kasenin içine koyar ve yanlarına alırlar. grup bi hana girer. bizim bok sorar, "etrafta ne var?" işte garson bayanlar var diye cevap verir dm, bi tanesi sizin masaya doğru geliyo. bizim bok'tan son bomba gelir: "şşş yavrum nasılsın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 çok ii ya yarıldım burda resmen[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 nico baba beni tanırsın nicke bak bi slm veriim dedim[hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Geyik oyuncu:Abi ya Elminster BABA, Darrask[Tarrasque]'la nasıl başa çıkacak? şlörps *!salyası akar* Anti-depresan dm:[Önce sinirlenir sonra sakinleşir]Önce Wall of Force atar.. Geyik oyuncu:[Heyecanla]E Evet sonra? Anti-depresan dm:Sonra Teleport Without Error..[Ortamdan uzaklaşır] Geyik oyuncu:[Bu durumdan ders çıkaramaz ve ortamda patlıcan gibi kalır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Bizim ark thief ti. Ama ilk defa thief oynatıyodu. Genelde hem barb/figh oynatırdı. İlk defa farklı bişiy yapıp thief oynatmıştı. Hide ı +25 le mi ne atıyodu. Hide denedi. Dm hiç bir gölge yok böle cillop gibi bi bölge, saklanamazsın dedi. Thief ne dese beğenirsiniz: "Ya abi ben kendi gölgeme saklanamazmıyım ya?" Öğlen 12 de oyuna başlamıştık olay 1,30 sularında gerçekleşmişti. Biz 7 ye kadar oynıcaktık. Tabii ki oynayamadık. :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar