Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FRP komedi (fıkra tarzı)

nicotinee

Öne çıkan mesajlar

oyunun ilerleyen dakikalarında gurup gizli bai tapınak bulmuştur ve yer altına inen gizli bi geçitten inmektedirler..
gurubun sorcerer i olan drow artistlik yapıp bi alinde crossbow ile tek elle inmeye çalışır..
eli kayar ve düşüp dişlerini kırar ve şu şekilde itiraz eder..
*YA SİZ HİÇ DİŞSİZ DROW GÖRDÜNÜZMÜ YA OLMAZ BÖLE BİŞİ ABİ YA!!*[hline]Arqas Staff
Email: [email protected] | Icq: 730402
Sosyal ağlarda paylaş

gurup bu olaydan 20 dakka bile geçmeden kaanlıkta ilerlemektedir..
drow ilareth kırılan bununu çevirerek düzeltir ve bayılır..
gurubun barbarian ı orc/troll :Gora gurubun ranger i ilerlerken çevirip sorar tabiki int i 5 olduğundan ILAROETH?!? diye ranger Taerkhan a bi soru yöneltir..
ranger de şöyle der..
Ne ilareth i ya ben tarkan ım..
*sessizilk olur*
POAHAHAHAHAHAHAH[hline]Arqas Staff
Email: [email protected] | Icq: 730402
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 12 May 2003 02:34 tarihinde demiş ki:
sphere server scripting gibi şeyleri kapsamıyomu ki
rp le sphere in ne alakası var?:)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net

Bence adam kendini o bölümde sandı bi an

adasdasda

Sylveria Forever[hline]Gezinen bir gölgedir hayat, gariban bir aktör
Sahnede bir ileri bir geri saatini doldurur
Ve sonra Duyulmaz olur sesi, bir masaldır
Gürültücü bir salağın anlattığı
Ki yoktur hiçbir anlamı.

W. Shakespeare - Macbeth
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Borbag, 13 May 2003 12:49 tarihinde demiş ki:
boğulan cüceye napılır?
1- botumla üstüne basarım
2- karısı ve çocuklarını yanına atarım
3- bir altın para çıkarırım 100kg lık zırh olsa bile üstünde yüzer gelir[hline]....................

dediklerinizden hiç bir halt anlamadım, hele böyle cüce karşıtı bir yazı görünce tepem attı[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim bi arkadaş oyun oynarken iyi gruptan bi adam uçurumdan düşücekmiş çantasıyla zor duruyomuş uçuruma asılı halde.Kötü grupta olan arkadaşım gelmiş "dur sana yardım edeyim çantanı uzat" demiş.Adam da tabi tanımıyo etmiyo vermiş çantayı.Bizimki de çantayı alınca basmış adamın kafasına adam aşağı uçmuş.Çantadan three wishes çıkmış.Para dilemiş altınlar yağmış.Experiance istemiş sonra.Karşısına bi dragon çıkmış ve "bunu öldür bolca experience kazanırsın" diye bi ses gelmiş.Çocuk canıyla başıyla kaçmış..Son dileğinde kocaman bi kale istemiş ve kafasına futbol kalesi düşerek can vermiş ehueheheheh.[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın
Gelişmekte olan güzelim forumuma
Herkesi beklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

yaa oğlum bak.bu benim eskiden yaşadıım bi olay ama halen gülüyorum
ben (dm):işte kral lagaluga ediyo darklord hakkında ve "o benim halkımı öldürdü işte bu yüzden burdayım"diyo
Barbar:O da benim halkımı yok etti
Cleric:O tanrılara ihanet etti
Sorcerer:O benim en çok sevdiğim arkadaşımı öldürdü
Druid:O benim en çok sevdiğim babamı öldürdü

bi kaç saniye herkes susar sonra ben "nuıhuahauhauhzuhauzhzu" diye bi koyveririm ve herkes birden kopar
Sosyal ağlarda paylaş

ooo, o zaman bu efsaneyi dinleyiniz:

bi gnome oyundan çok sıkılmış falan, dm oldukça kötü oynatıyormuş oyunu. grubun karşısına bir dragon çıkmış. bu gnome demiş "ben dragon'un arkasına doğru gidiyorum". dm ok demiş.
-dragon'u parmaklıyorum
-ne ??!!
-e evet parmaklıyorum
-olm o dragon lan dragon
-parmakladım
-e peki birşey hissetmedi

neyse grup bi şekilde dragonu öldürüyo, devam ediyorlar. çalı çırpı olan bi alana geliyorlar. gruba tuzak kurulmuş bi anda 20 tane okçu çalılardan çıkıyorlar. herkes kaçıyor gruptan, buldukları korunacak ne varsa onun arkasına atıyorlar kendilerini. gnome:
-ben duruyorum abi ortada
-olm saçmalam kaçsana
-ı ıh durucam
-e iyi peki okçulardan bi tanesi tam karşından sana doğru bir ok attı, napıyorsun
-duruyorum
-ok yaklaşıyo olm ölüceksin
-hayır ağzımla tutucam
-ya saçmalama olmaz öyle şey
-tutucam
-of peki at şu zarı
(20 gelir)
-ağzımla tuttum, ve oku iki parmağımla zarifçe ağzımdan alıp yere bıraktım.

bu olaydan sonra çok sinirlenen dm, gnome'u bok yapar (bariz bildiğimiz bok, ama ağzı gözü falan filan var). grup bunu bi kasenin içine koyar ve yanlarına alırlar. grup bi hana girer. bizim bok sorar, "etrafta ne var?" işte garson bayanlar var diye cevap verir dm, bi tanesi sizin masaya doğru geliyo.
bizim bok'tan son bomba gelir: "şşş yavrum nasılsın"
Sosyal ağlarda paylaş

Geyik oyuncu:Abi ya Elminster BABA, Darrask[Tarrasque]'la nasıl başa çıkacak? şlörps *!salyası akar*
Anti-depresan dm:[Önce sinirlenir sonra sakinleşir]Önce Wall of Force atar..
Geyik oyuncu:[Heyecanla]E Evet sonra?
Anti-depresan dm:Sonra Teleport Without Error..[Ortamdan uzaklaşır]
Geyik oyuncu:[Bu durumdan ders çıkaramaz ve ortamda patlıcan gibi kalır]
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim ark thief ti. Ama ilk defa thief oynatıyodu. Genelde hem barb/figh oynatırdı. İlk defa farklı bişiy yapıp thief oynatmıştı. Hide ı +25 le mi ne atıyodu. Hide denedi. Dm hiç bir gölge yok böle cillop gibi bi bölge, saklanamazsın dedi. Thief ne dese beğenirsiniz:
"Ya abi ben kendi gölgeme saklanamazmıyım ya?"
Öğlen 12 de oyuna başlamıştık olay 1,30 sularında gerçekleşmişti. Biz 7 ye kadar oynıcaktık. Tabii ki oynayamadık. :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul.
Wisdom is only possessed by learning.../Elminster
[b]Icq
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...