Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Darqainu said: Avaturk everquest 1i kutulu satiyodu galiba di mi aldim diye hatırlıyorum satıyodu hatta swg daoc falan o dönemki her mmo vardı kutulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Ben de çok lurker olduğunu düşünüyorum. Her posta komikli, alaylı, ayarlı cevaplar vermeye kasanlardan yazası gelmiyor insanın. Nostalji başlıkları bunun istisnası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 sanane turk ticaret netindi anasınıs atıyım biz evden bakır kablo dal upla 400 pingle oynuyoduk adamlar ofisten direk network kablosuyla 20 pingle cs oynuyolardı cs beta 3 zamanları hala aklımda magnustu sanırım admini götler azımıza azımıza vuruyolardı awpyi biz adamın koşu yolna keleş atıyoduk 400 pingle vurursa diye ben ilk broad band aldıgımda arkadaş bize geldi bütü sarjörü sıkıp 1 kursun vuramadı sonra baktık ki herif önüne atıyo ping 60 olunca alışmamış vuramıyo asuhfashufa cs o kadar bilinmiyor ki oyun oynamak için sözleşiyoduk abi cumartesi 3 te bulusuruz cs oynucaz 5 e 5 diye fasuhfhuasuhfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 birde bombacı mülayim miydi PATLAAAA ZAZAZA diye yazıp konuları terorize den fasuhfuahsfhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Llama said: Silphatos said: guild internetkafesi basmaca ah ulan ne kafalardı lan bu ver len +15i mi geri pendik iceberg kafede 87remzi diye bir eleman vardı, 42 yaşında gibi gözüken lise okuyan bir elemandı adfskh. hg de elemanla küfürleştik diye bizim kafeye gelmişlerdi, rahmetli kafe sahibi ertan abi "lan küçücük çocuğumu döveceksiniz" diye tepelemişti bunları adfskj. herifle aramızda 3 yaş var babam gibi duruyodu hey gidi seneler ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Ben de misal orc_lord'un Cansın ile paso anlaşıp anlaşıp yeni server için beynimi s*** hatırlıyorum :D Ulan ne günlerdi be. HUE dosyalarını ben editlerdim, mavi mor çantayla, custom paperdolla gezerdik. Sonra sabah bi kalkardım Cansından MSN'^den mesaj gelmiş, "Naci ile kavga ettik bıraktım serverı". En az 10 kez yaşadım şunu ahahahahha Bunları hatırlıyor musun orc_lord? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Ben ingiltereden Sanane ye bağlanmaya çalışıyordum haha, karakter adım adım gidiyordu. Sonra sayesinde orjinal serverlara geçiş yaptım fıstık gibiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 CS de ping sorunundan sabaha karsi yapardik turnuvalari. Anne baba basardi mac ortasi uyumadin mi hala diye azar yerdik mikrofon acik rezillikler :) Snn uo’da reflective armor atamazdim ping delirirdi. Hey yavrum hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Oyanasananin en guzel bolumu teknik destekti ya, ipini koparan abi soyle yap boyle yap diye akil veriyodu millete ama en sonunda yazi yazmayi bilen akilci adamlar galip geliyodu sgdgah Tora vardi hatta ben bile mod olmustum bi ara hey gidi Ama asil olay TFC idi ya, kantir ayaga dusunce siilkelerler diyip ona akmistim. 2fortta kapisan sniperlar mi dersin, conc jump yapmaya calisan medicler scoutlar mi dersin, hwguyla dumduz kosarak 2fort alt kapidan grenler mi, biri gelir diye yine icerden bomba sallayip sudaki kekolari avlayan engineerlar mi Hayvan gibi canim cekti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Selam, TFC ne güzel olur du yaa :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Uo'da ticket açtıktan sonra; İmla kurallarına son derece dikkat eden, "Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?" diye dibinde summonlanan admin'e heyecanlanıp, kendini özel hissetmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar