Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 bu arada klana da başvurdum, Ultramarinus. kabul edersiniz hala oynayan lider/officer varsa. yalnız surat yapmayı o kadar zor yapmışlar ki, hilafsız bir saat ona harcadım. 3 yüzden ibaret değil çok şükür önceki gibi ama bu sefer de üçyüz arasında üçü denk düşürüp, onu da törpülemek gerekiyor. nasıl uzaylıya benzeyen insan yaratıyor generator devamlı, anlamak mümkün değil.
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Asdsdaa. Yoğundum ne oyun ne de foruma bakabildim. Kaçırmışız kozmetikleri galiba. 15 tatil öncesi 1 karakter capleyim ben bari. Sam taşı beni Oyundan /whisplerim.
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Ben de giriyorum akşamları 1-2 saatliğine, Uplay üzerinden yazın.
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Hiç bırakmadık ki? Hep kalbimizde.
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Valla ben başlıyorum..Gelsenize olm. Beni guilde alın, casual gibi görünmeyim ortalıkta. Hani böyle semi-hardcore oyuncu sansınlar.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 kozmetikler dün gece bitti sanırım, birkaç saatle kaçırdın galiba tüh. hatta sarı smg düşüren santa npc geziyordu. valla klanda başka online görmedim, beni de officer yapamadılar. eshreff veya aquila invleyebilir ama. gangren başka guilddeydi sanırım dün onlşne gördüm de ben daha levellıyorum zaten yazmadım kimseye.
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Ok yetişirim herhalde sana. Nah yetişirim. Ulan tam oyuna girdim MIKE-01, hay maintenance.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 benide alın klana nick gorthaur83. 2 günde lvl 17 yaptım. bu arada pvp nasıl çalışıyor? pvpde gear lvl'lı önemli mi?
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 pvp'ye girmedim daha hiç. discord'dan inv isteyin, bakmıyorlar buraya artık bildiğim. liderlik de 3 aydır offline birine geçmiş, ondan bize geçene kadar böyle durum.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 (düzenlendi) lutfen diyip basvurun oyundan, onaylariz. sam'i cavus yapiyom, alir o. Ocak 7, 2020 aquila tarafından düzenlendi
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Başlasam mı ya. Hay amıq. Başlamıcam, çok vakit alıyor. Kitap okuyacağım. Abv.
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Kitap okuyup başımıza anarşik mi olucan bu zamanda. Gel yetmez ama, evet de div2 ye adsadadfaa.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 ok oyun commander yaptı beni, klanın adı pati, tagi PAT. başvurup bana öm atabilirsiniz.
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2020 Hype yükselince tekrar dönesim geldi asdf
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2020 Gelin de raid yapalım, Eagle Bearer lazım.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 30'a yaklaşıyorum da raid kıvamına ne zaman gelirim bilmiyorum lol. ilk oyundaki kadar kasıyor mu endgame pve bilmiyorum gerçi de, neyse dener görürüm.
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Deneyemezsin gibi çünkü Raid'in en kasan tarafı raid grubuna girmek ya da sıfırdan kurmak. Speedrun 9 dakika sürüyor. Division 1'deki gibi L30 olduktan sonra, World Tier 5'e geçmen gerekecek. Zor değil ama ItemScore grind gerekiyor. Hızlıca kasarız bir şekilde oynayacaksan.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 hmm evet o matchmaking raid için çalışmıyor sohbetini gördüm, millet general chatte yırtınıyordu grup kurmak için. neyse kendi grubumuzu kurarız sonra. david'den başka ses çıkmadı, oyunda da göremedim ama gelir herhalde yakında. 30 olayım da çok derinlemesine okumadım world tier meselesini, bakarım nasılmış sonra yardım gerekirse haberleşiriz, sağol.
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Ya ben ağırdan geliyorum..Hergün bişii çıkıyo..Şöyle başına oturup otistik kıvamda kasamadım. De raid kıvamı için işimiz var yaaa sanırım grind.grind..grind..recalibrate..profit
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, -Bonesoul- dedi ki: loot 2.0 ne zaman geliyo? gelmiş anladığım kadarıyla geçen aylarda. david acele etme zaten ben de çok acele etmiyorum öyle sağı solu iyice geze geze. @DavidMills klan npc'sini açınca söyle de alalım, clanxp lazım klana ehu. Ocak 9, 2020 Sam tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar