goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 off esnaf oğlan o kadar anlattı anlattı, tam empati kurdum, sonra anası "depolarda kasten çürüttüler ondan pağlandı badidis suvan 7 milyon 7bin liraya maydonoz aldım" dedi 180 derece çarkettim sdfsd. beter ol :Dd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 teyze büyük oyunu görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 1 saat önce, Xenus dedi ki: bu vidyoyu yarisina kadar izledim, sandim ki gozu acik 20-30 yillik bir esnafin hikayesi, megersem kurumsal bir bireyin esnafcilik oynamasi, tabii yerler onu, cark bozulmasin diye butun borclarini odemis oyle yurumuyor ki isler. cok gereksiz bir vidyo olmus, ekonomi iyi gitse bu gene batirir, ben gecsem ben de batiririm ben ne anlarim esnafliktan. veya vidyo basligi degisecek esnafliga adim, hayatin hamlesi vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 stok video zaten adam montla konusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 adamin kendi gozunden anlatmislar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar