zangief Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Ben de GFN kullanıyorum, kaymak gibi akıyor ama istediğim bazı oyunlar yok ve mod desteği de sumuyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 bedava gfn’ye bakayım dedim nasıl çalışıyor, test yapınca 35mbit bağlantıya 30fps 720p dedi lmao. sonra fallout yazdım, birşey çıkmadı. kapadım. sasuga cloud gaming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 (düzenlendi) On 20.07.2020 at 00:10, zangief dedi ki: Hala bunu kullanan var mı acaba burada? Fiyatı €13 şuanda. En yakın Amsterdam'da server varmış ama ben vpn ile Türkiye'den türk kredi kartıyla satın alamadım. ben 1.5 senedir shadow boost kullanıyorum, oldukca memnunum. turkiyeyi ziyaret ettigim donemlerde marmaristeki berbat baglantım ile bile star wars fallen order oynuyordum kışın. lol hatta noterde sıra beklerken telefondan devam ediyordum gayet de guzel calısıyordu. ama evet turkiyeden uyelik alınamıyor ve bugun bir sekilde uye olsan bile aktivasyon 2-3 ay falan suruyor reddit'teki mesajlara gore. su andaki en buyuk problem bu bekleme sureleri. Infinite tier için sıraya girmistim gecen sene sonunda ama bu yaz sonuna ertelediler ben de saldım Temmuz 21, 2020 nuwanda tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 (düzenlendi) free gfn'de division 2'yi denedim 35mbit bağlantıyla, (29mbit'e kadar çıkıyor hareketliyse görüntü) ingiltere'ye bağlandı. benchmark yapıp makinenin detaylarını gördüm: makine takır takır oynatıyor ama bayağı hissedilir lag var ve bulanık görüntü. inv aç-kapa yaparken mesela ani geçişlerde bayağı ciddi bulanıyor. şu haliyle ancak turn-based yavaş oyun için veya eldeki makine tamamen oyun oynatamıyorsa daily login bonusu almak için filan kullanılır. 3-5 mob kestim de "Allah düşürmesin" dedim. tesla t10 yazmış oyun ama t10-8'miş, specleri: https://www.techpowerup.com/gpu-specs/grid-rtx-t10-8.c3501 Temmuz 21, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 GFN neredeyse lagsız bende, rahatça fps takılıyorum. Bağlantıya göre değişiyor olsa gerek. Gecikmeyi hissedemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Bende de bağlandığım yere göre çok değişken, evde fiber var mesela lagı anlamıyorum ama adsl olan bi yere gidersem samin bahsettiği inventory açarken ani çözünürlük düşmeleri vs. belirgin oluyor. İş yerinde biraz trafiğe bağlı, teams vs. artık daha aktif kullanıldığı için eskiye nazaran çözünürlük azalmaları ve duraksamalar arttı biraz. Gerçi ben multiplayer fps benzeri şeyler hiç oynamadığımdan eşyanın tabiatı gibi algılıyorum onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 GFN'de fps oynayacaksaniz minimum paylasimsiz 50mbit fiber lazim. Yoksa cozunurluk azalmalari ve duraksamalar artiyor. Ayrica GFN 1 ay onceki client update inde bazi setting lerin icine sicti, su anda bazi kullanicilarin internet hizini client dogru olcemiyor, otomatik olarak baglanti kalitesini dusuruyor. Bazi online oyunlarda packet loss problemi peydah oldu. Zamanla oturacak bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 1080p-30fps oynadım ben. Orada sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar