Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 selam istanbul'da yaşayıp taksi ödemelerini kredi kartiyla yapanlar özellikle dikkat etsinler ayın 11inde başıma geldi çok önemsemedim heralde hallolur diye dusundum pek olmadi. Tuzla köprüsünden taksiye bindim marinaya kadar gitmem gerekti yol yaklasik bi 10km falan tutuyor. çeşitli dönüş kaçırmalar sonunda 20dakika içinde ulaştım lokasyona baya bir acelem vardi aslinda taksimetre yaklasik 39lira tuttu para üstü bozuk parasinin olmadigini söyleyince daha fazla geç kalmamak icin kartla ödeyeyim dedim bari(son bir aydir yogun sekilde iş gereği taksi kullaniyorum pek memnun olmuyorlar kartla ödemeden cunku 1 gün sonra para hesaba geçtiğini söylediler) bi anda 409 lira gibi bi tutar çekti durakten iade yapabileceklerini söyledi telefonunu plakayi aldim bi an önce inmek zorunda kaldim. gereksiz uzatmayayim web siteleri bu: http://www.taksidepos.com/ 90lira ustu tutarlari sifresiz ve temazsiz cekemeyeceklerini de belirtmisler gereksiz bi suru uzadi olay dikkat edin patiler :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Çekerken şifre girmeden bakmadın mı abi ne kadar çektiğine? Bir de duraktan iade nedir abi, o POS'tan yapsın hemen iadesini. Para çeken POS elbet para da iade eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 sifre girmeden cekti zaten o ikinci pos kagidina imza atman gerekiyor o islem yapildiktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Niye 409 tl çekti pos mu 409 a çevirdi demek istedin yoksa şoför mü 409 tuşlamış? orada anında iptal ettirebiliyorsun acelenden yararlanmış sanki,? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Atmasaydın 400 TL'ye imza, bankadan iptal edilirdi muhtemelen imzasız çekilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 pos cihazlarındaki komisyon dolandırıcılığının üstüne bi daha komisyon koyup daha da kar elde edelim dolandırma şeysi işte... normal marketlerdeki dükkanlardaki pos cihazları da komisyon kesiyor. dükkanlar bize yansıtmıyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 imza atmadim zaten benim tarafimdan onay yok ve manuel 409lira tusladi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 409tl şifresiz çekemiyor bankalar yatırmıyor o miktarı şifresiz işlemde başka bir arıza var bence orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 elle 409 girdiyse baya hayvanlık yapmış ama sıkıntı işte 90 tl üstü miktarlarda şifresiz işlem kabul edilmiyor pos cihazı çekmeye çalışsa da banka işlemi onaylamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 405 euro ödedim almanyada otele şifresiz yurtdışı olmasıyla ilgisi var mı bilmiyorum türk bankası kartıyla yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Yurt dışında bazı ülkeler hala bizdeki gibi PIN'i kullanmıyor. Bankaya göre değişiyor ama bazıları direkt bu işlemleri onaylamıyor. Bu arada geçmiş olsun abi, imza atmadığın için hukuki açıdan sorun olmaması gerekiyor. Kimseye güven kalmadı, bence mümkünse kredi kartı işlemleri için Bitaksi veya Uber tercih edilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 peki alamadın mı paranı geri? 39 tl'yi 409 yazmak nedir ayrıca. nası bişimiş o öle. sen de kartının şifresiz çekme limitini düşür bu arada, default 30-50 tl gibi bişi olsa gerek diye hatırlıyorum ben bu arada. şifresiz nası 400ü çekiyo onu da anlamadım Jeeztro said: 405 euro ödedim almanyada otele şifresiz yurtdışı olmasıyla ilgisi var mı bilmiyorum türk bankası kartıyla yaptım yurtdışında şifre kullanmıyorlar genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 O zaman pos makinesine anteni takıp gidiyorum ben yurtdışına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 hukuk mukuk karistirma bankaya ben bunu istemiyorum de iptal ederler, gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 temassız kartlar ve posmakineleri bi garip ya şifre falan da istemiyor saçma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Auril said: O zaman pos makinesine anteni takıp gidiyorum ben yurtdışına dogru duzgun butun cuzdanlarda rfid var artik o temassiz cakalligini yaptilar yurtdisinda yillar once baya agir onlemleri var. Hukuk falan pesinde degilim aslinda aksamina yurtdisi ucagim vardi cok takip edemedim bankayi aradim ama islemi iptal etme yetkileri olmadiklarini soylediler. Taksidepos o kadar amatorki zaten whatsapp numarasina pos sliplerini attim itaksi bitaksi butuh taksicilerin kullandigi pos odeme yontemi guya. ilk gun taksici kardesim yogun bakimda dedi sonraki gun cenazemiz var dedi bi yandan uzuldum adama sonra baktim beni blocklamis haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Taksici degil oç ye denk gelmişsin.memleketin taksicisi bile vurkaççı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Fin said: bankayi aradim ama islemi iptal etme yetkileri olmadiklarini soylediler. kimin var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 benim varmis bir saniye ben edeyim hakkaten salak banka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 bankanin yetkisi var ama soyle paranin nerede nasil harcandigina bakmiyor alisveris olarak goruyor. ucakbileti v.s almamis olsam aksamina zaten supheli islem/calinti karttan provizyonu durdurtmak en mantiklisiydi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Chargeback diye bişey var ya Sadece yurtdışı mı çalışıyor bu ? 7/24 telden aldıysan cevabı onların bi sikten anladıkları yok genelde, şubeye gidip yüzyüze yetkili bi abi ile konuşmakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 İstanbul Beyaz masayı arayacaksın, plaka ve taksici ismini vereceksin. Beyaz Masa ilgileniyor. Bu aralar zaten taksicilere de sarmış durumdalar. İlgilenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Son durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Beyaz masa +1 Sonlanana kadar ilgileniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar