Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 bu her sezon yeni mekan düşmanlar açılıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 capul said: Hayvani bufflar gelince dengelendi diye düşünmüştüm ama yanılmışım... cookie cutter kovalama, sona doğru sıkılıp bırakma olarak noktalanacak galiba bu sezon da... Kafana göre oyun stilini belirleyemiyorsun o can sıkıcı. Sevdiğin skilleri değil dayatılan 1-2 kombinasyonu kullanabiliyorsun. Eskinin hatrına 2 haftası daha var ama :D Grup olayda denge imkansız. Her zaman tek en iyi setup olur, bunu değiştirmenin bir yolu yok. Ama oyun şu haliyle "solo" progress için tonla farklı setup sunuyor ve ulasabilinecek rakamlar oldukça yakın Bundan daha cesitli ve dengeli bir solo meta bulmak pek de gerekli degil Şu anda sadece barbar ile gr100 yapabilecek potansiyele 3 buildi topladım bile, eh 4 kişilik çekirdek kadro yok ise grup farm için metayi takip etmek zorululuk maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 d3 ilk kez oynuyom ben sezon ödüllerini aldım wiz0rdlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 oyun oleli 3 yil oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Oluşu bile oynatıyor sağlam bi kadro varsa Oynatıyor dediğim sezon başı 1 ay falan :) Sezon başı cuma akşamı levelling keyfi baya rituel oldu bizim kadroya. Sufi falan muhabbetin de dibine vuruyoruz. Pat of exile in igrenç gameplayinden sonra diablo da pushlamak 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 PoE'de şu oyundaki gameplay, grafikler vs. olsa var ya... Blizzard Blizzard olsa PoE'de ne varsa çalıp daha iyi hale getirmiş, tüm devleri satın alıp firmayı da ateşe vermişti şimdi. Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 poe’nin 50%si zaten d1&2 mekanik cok bisi calmasina gerek yok ben switchte oynuyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 tunch said: Sen de haklısın gardaş. WW barbar buildi bulamadım örnek atabilir misin peki? En az 100 yapabilen.. Raekor ve HotA çok baydı içimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 charge barb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Diablofans adresindeki 2.6.4 buildlere bakabilirsiniz Ya da youtu.be da bluddshed in videoları gayet açıklayıcı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 hc oynasaniza olm pussycore niye oynuyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Sinir hastası yapar HC ... Düşün lag oldu öldün bi bakıyosun hanım ipadden video izliyo bi yandan telefondan yardırıyo 10 tane tab ... yuva yıkar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 türkiye gibi yerlerde çok büyük bir ihtimalle elinde olmayan sebeplerden ölecek char, o yüzden anlamsız be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Olm 60msde bile arada bi lag giriyo 3 4 saniye iptal. Kan alir demonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 varmı ya diablo oynayan pati hala. 1 hafta önce aldım d3 ü takılıyorum avel avel s16 da witchim le. oynayan varsa ekleşelim rift grift dönelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 ben sezon başında baya oynamıştım. şimdi oyunsuzluktan geri dönecem sanırım en son grift 100 sololuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 On 16.03.2019 at 22:36, -Bonesoul- dedi ki: ben sezon başında baya oynamıştım. şimdi oyunsuzluktan geri dönecem sanırım en son grift 100 sololuyodum. benide alsana grift dönerken yeni başladım sayılır pek çakmıyorum güzel drop falan düşer 100den bende nasibimi alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 paticik klana başvuru yap eğer klanın yoksa. sezon çok ilerlediği için pek oynayan olmaz ama yine de arada birilerine denk gelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 bi clana girdim ya türklerin oldugu orada takılıyorum vakit bulabilirsem oyuna girmeye. sezonluk görevlerde son jewelry reciptes den 5 tane öğrenmeye geldi. bunlar rifttenmi düşüyor yapıyorum yapıyorum birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 bounty cachelerden düşüyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar