Aduket Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 boyle bir uygulama 1k'ya yapiliyor olsa, bu uygulama dunyanin en cok indirilen scanner uygulamasi olmazdi. 1k butcesi olan herkes yapardi; hatta o gelistiricinin kendisi bile yapip, kendisi app store'a yukleyip, 1k'dan cok daha fazla para kazanmayi denerdi. siz de kafanizda belirlediginiz rakami verirken bunu goz onunde bulundurun derim. yani, musteriyle 5k'ya anlasirsin, 1-2 ay da zaman istersin. bunu musterinin istedigi gibi yapamadiginda, senin 2 ayin bosa gider, hem de musteriye mahcup olup; bir daha ondan is alamayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 hazir kutuphane kullanmislardir aduket. laravelle de login filan bitti gitti. github dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Emre333 said: hazir kutuphane kullanmislardir aduket. laravelle de login filan bitti gitti. github dolu. uygulama sadece loginbfilan denilecek crud islemlerinden ibaret degil? umarim geyik yapiyorsundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 size bir altin tavsiye eger bu tarz bir is alacaksiniz onceden anlasacaksiniz atiyorum 10 tane foto input + outputu uzerinden boylece "iyilestirdim" gibi non-functional bi requirementi uzerinde consensus saglanabilecek bir functional requirementa cevireceksiniz obur turlu sen iyilestirdim opencv yi dersin adam da yeterli degil der 5 yil uzerinde ugrasirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Aduket said: Emre333 said: hazir kutuphane kullanmislardir aduket. laravelle de login filan bitti gitti. github dolu. uygulama sadece loginbfilan denilecek crud islemlerinden ibaret degil? umarim geyik yapiyorsundur... yok yok saka yapiyordum. app storelarda 1 numarada olan bir uygulamayi 2 gunde yaparsiniza getiren birisi vardi ona ithafen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Zaten markete oynayan bir uygulama istense projelendirilir iş abi bana app lazım kaça yaparsın muhabbeti gibi bu, muhtemelen internal kullanım için bi tool istiyor. Markette 1.liğe oynıcam milyor dolar kazanıcam hoho diyen adam sana yaptırmaya kalkmaz zaten 1k falan da demez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 neyse ayarladik bir seyler. simdi baska bir isi var, baya kolay ama bu zormus gibi anlatiyor. tertemiz kitleyip acisini oradan cikaricaz bakalim. hakediyo ibneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2019 sonra akp falan adam açık açık kitleyecem, hakediyor diyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 https://youtu.be/Snu8QATTCbU Izleyin bilgisayar piyasasi icinde ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 google kendi scanner'ını çıkarır çok yakında, ya da google keep'e entegre etmesi eli kulağında. çünkü ios notes'da var. bu arada fotoğraf scan'i için zaten google'ın kendi app'i olması gerekli ya. Uygulama tutmaz sfsafsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Benim fikrim var çalsanıza biriniz, ben nasıl olsa yapamıcam. Lokal carpool app. :P Ratingli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar