sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 iade et, 6 gün daha sürüyormuş indirim, tekrar alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Sayın hocam Steam domuz yılı indiriminden oyun almak caiz mi ? Diyanete sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 60 TL ye 10 TL indirim 1 kere veriyor sanırım ama yinede kış indiriminden daha iyi değil mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 size onceki satin almalardan kac coin verdi? bana 5000 verdi. hemen indirimi alamadigim icin gozume az gozuktu sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 bendede 5k var ustune 2-3 bisi aldim ufak ordanda 600+ verdi, 15k tieri icin pek kasilasi durmuyor simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 ilk indirim otomatik sanırım 60 liralık bir halt alırsanız anında 10 lira indiriyor. Daha sonra 15k token kullanırsanız bir 60 tl ye bir daha 10 tl indirim alabiliyorsunuz. Zaten direk cartta satın alırken 10 lirayı düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Yine wishlistimde doğru düzgün indirim gören oyun yok, 40-50% hepsi, ama onun haricindekilerde Winter Sale'dan daha fazla indirim yapılmış gibi geldi. Far Cry 5 yepyeni oyun değil mi ya, niye 75% indirim görmüş? -Değer mi? -Önceki Far Cryları oynamadım direkt bundan başlayabiliyor muyuz? -60TLlik alışverişe 10TL indirim direkt olarak uygulanıyor mu yoksa shoptaki o 10TL badge rewardı almak mı lazım önce? Son sayfayı okumamışım sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 yepyeni tanımın ne bilmiyorum da 1 sene oldu far cry 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 yenisi cikacakken indiriyor ubi oyle hep. %66 yapiyorlardi onceden, artik %75 yapiyorlar., birde gitgide far crylarin oncekinden daha az satmasi var tabi :p 10 gune New Dawn cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 İndirimden Divinity 2 aldım. Oynamamıştım. Bg2 sever olarak sever miyim ? İnsanlar gerçi ilk sorup sonra alıyor, biraz ters oldu ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 BG ve BG2 sever olarak hiç sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Wispy said: İndirimden Divinity 2 aldım. Oynamamıştım. Bg2 sever olarak sever miyim ? İnsanlar gerçi ilk sorup sonra alıyor, biraz ters oldu ama olsun Divinity 2 mi divinity original sin serisi mi? Original sin ise bayağı güzel oyun. Divinity II ise bildiğin action rpg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Aggressors: Ancient Rome https://store.steampowered.com/app/783210/Aggressors_Ancient_Rome/ Deneyen oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Divinity Original Sin 2 aldım ya. 60gbmış kota mota bırakmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 olm kotalar kalkmadı mı ne diyonuz hadsufha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Law said: Aggressors: Ancient Rome https://store.steampowered.com/app/783210/Aggressors_Ancient_Rome/ Deneyen oldu mu ? KUBAT SOFTWARE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar