Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gmaillılaştıramadıklarımızdan mısınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gmail olayı abarttı ve eski kullanıcılarına 50 invitation hakkı dağıtmaya başladı... Hmm hadi bakalım tüm paticiği gmail sahibi yapalım (hala almayan kaldıysa:))

İsteyenler özelden mail yazarsa (isteyen buraya yazsın, hem topic "up" kalır, daha çok kişiye ulaşır) en yakın zamanda onları gmail sahibi yapabilirim...

edit:isim - soyad gerekmiyormuş

[Bu mesaj Venustraphilic tarafından 14 Şubat 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Heracless, 14 Şubat 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
bence hotmail ile gmail birleşsin gotmail olsun :-p

:D Bende dağıta bilirim. ama ortaya yazmayın ki 2 kişi aynı kişiye göndermein pm den ulaşında daha düzgün olur. Özelliği 50mb gönderim özelliği ve 1Gb depolama özelliği olan bi mail. [signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

[Bu mesaj SteelBB tarafından 14 Şubat 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gmail nedir?Açılayabilir misinizi?En güzeli hotmail ama veriimbari [email protected] :p burdan ulaşabilirsiniz...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
isteyen varsa yollayım invite[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
ohoo yollayıcılar karıştı :) ben isteyen ilk 3 kişiye yolladım (ikisi kabul etti biri bekleniyor...)

daha isteyen varsa söylesin (ama özelden yollarsanız yada isim söylerseniz iyi olur, karışmasın sora aynı kişiye 5 invitation yollamayalım :)
Mesaj tarihi:
venus saol gmail için kabul ettim ben[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
  • Yeni Oluştur...