roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Sahibinden.com'dan bir işlemci alacağım. Elemanın bilgisayarında takılı. Nasıl bir alışveriş tekniği kullansam da garantili bi şekilde adamdan alabilsem? Bilgisayarımı getireyim diyorum yok diyor, illa işlemciyi verecek, parayı alacak. Çok da zor bulunan bir model olduğu için kaçırmak da istemiyorum ama ne yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 kadikoyde bulussaniz yazicioglunda ufak bi test surusune cikarsalar artik 20-30 liraya neyse bedeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Sıfır alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 neymiş o ya adamın bilgisayarında dene işlemciyi diyecem de nasıl denenir bilmiyorum. stress test falan mı yapılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Al geç abi nolacak işlemciye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 TeamViewer ile gir bak 2 dak, speecy ile ss al, sonra kendine takinca karsilstir. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar