deathshower Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Merhaba arkadaşlar. Kardeşim Elektrik-Elektronik bölümünde okuyor 3. sınıf ögrencisi.Kendisine bu program lazım "b-pro edş" yüksek gerilim hatları santraller çizim bişiler ile alakalıymış. baktım çok para varmıdır yardımcı ola bilecek çok yardımınız dokunmuş olur. 8-)
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 ? Cokomantis said: incoming!
eldar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Türkçen çok kötü, bu konuyu hocasına söylesin.
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 edebiyat yapmıyorum bir konuda yardıma ihtiyacım var onu soruyorum neyin peşindesin ? eldar said: Türkçen çok kötü, bu konuyu hocasına söylesin.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 cok parali biseyse okulda vardir, ya da ogrenci lisansi filan olabilir.
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 evet ya baktım sitelerine 2 3 bin dolar gidin projeyi yapın demişler yazık nasıl yapıcaklar cocuklar etrafta gezip duruyorlar okulda malesef yok öğretim üyesinin birisi gelin satalım demiş zoruma gitti sanki çok ucuz bişide işi yokuşa sürüyorlar satmak için yazık ya aquila said: cok parali biseyse okulda vardir, ya da ogrenci lisansi filan olabilir.
Mal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 4. Sınıf öğrencilerine sorsunlar? Onlar önceki sene bulmuştur bi şekilde.
Öne çıkan mesajlar