mardox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Özellikle FPS oynadığımda karpal tünel? / RSI ? bayağı ağrı oluyor bileğimde ve avuç içimde. Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ulan keşke böyle vücüdumuzda oluşan problemler için gidebileceğimiz danışabileceğimiz en az 6 uzmanlıkla beraber 10 senesini bu sektöre harcamış sağlığı korumaya yemin etmiş ilaç yazma yetkisi olan bir iş kolu olsada sağlık sorununda foruma yazmak yerine gitsem adama sorsam dur lan var bu adam doktor deniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 bana iyi ki doktoru anlatmissin ben de hastanede napiyorum her gun git gel diyodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 fps'i fare olmadan oynamak çok çok gereksiz bir şey. ya klayve fare takmak lazım ps'e ya da zorlamadan fps oynamamak lazım. ben oynamıyorum mesela ps4'te fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Ahahah bonepart'ın post çok talihsiz olmuş. Ellerin büyükse oluyor olabilir, ps4 controller'ı biraz narin. Xbox controller'ı gibi daha irice joystick'ler daha iyi oturabilir eline. PS4 için üretilmiş modeller vardı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Yeri gelmişken sorayım. PS4 mü Xbox 360 Kolu mu? Fifa19 oynayacam da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 mum dibine isik vermezmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 photographer said: Yeri gelmişken sorayım. PS4 mü Xbox 360 Kolu mu? Fifa19 oynayacam da... hangi konsola sahipsen onun kolu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 deadwoll said: Ahahah bonepart'ın post çok talihsiz olmuş. meh ne dememiz lazım ki başka böyle bir durumda? doktora gidecen adam atel verecek yada uzun süre kullanma diyecek zaten kendi doktorsa bizden iyi biliyo olması lazım. illa konsolla alakalı cevap vermemiz lazımsa https://gizmodo.com/this-usb-hub-gives-your-ps4-and-xbox-superpowers-1784772207 masada oturarak dirseklerin masada keyboard mousela oyna denenebilir en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 said: karpal tünel? / RSI ? Demiş adam. Doktor olmayan der mi bunu? Ben demem. Zaten ilk okuduğumda beynim oraları atlamış. Tekrar okuduğumda da teknolojik bişi sandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Master Race'de oynayacağım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 photographer said: Yeri gelmişken sorayım. PS4 mü Xbox 360 Kolu mu? Fifa19 oynayacam da... ps4ün tutamaçları meme ucu gibi çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Splint, jel, agri kesici fln denedim ama bisileri yanlis yapiyorum demek ki diye danisayim dedim. Mesela 3 aydir ara vermistim, Bf2 aldim gecen hafta hevesle 1 saat oynayinca basliyor agri :( Tesekkurler onerilere bakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 oturma ya da tutma açılarınıda değiştirebilirsin gene konsol temalı öneri veriyorum mouse gripleri bile tetikleyebliyor örneğin carpal tunneli illa fps oynamayacaksan fighting stickleri deneyebilirsin bide örnek olarak daha rahat pozisyonda kullanıyor stickler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Fikri takip onemlidir, ilerde ihtiyaci olan olursa: Bir iki haftadir araliksiz 1 saati gecirmiyorum ve gunde 3 kez su asagi videodakileri yaptim fena degil (ayrica splint de kullaniyorum oyun oynarken ps’da) https://m.youtube.com/watch?v=B9OCxQgmfL0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar