eregorn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Selamlar Pati ahalisi. Daha önce Amazon Türkiye konusunda konuştuğumuz sitemizi artık sizlere daha rahat bir şekilde sunmak istedik. Wiccu isimli satış sitemiz hizmetinizde. Sürekli olarak yeni ürünler eklemeye çalıştığımız "Wiccu" da, sizinde sevebileceğiniz ürünler olduğunu düşünüyorum. Ve tabi ki, tüm zamanların efsane ürünü Wiccu'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 1500TL e yagli boya satiyorsunuz? Baya ressam ozel yapiyor di mi? Seri uretim degil? Ya da baski degil? Ressamin adini filan da yazsaydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Seri değil. 1 adet var zaten onlardan. fiyatları da kendisi koydu. detaylarını bu gün yazacam ve ballandıracam o resimleri biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Valla yapmazsaniz boyle bisi direk kazikci damgasi yersiniz. Obur turlu pahali hulan ressama sover anca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 yok yok sövülmesin ressama :D annem oluyor kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Neyse ilk sayfada belirtmen guzel olmus ressamin kim oldugunu. Birazdan gommeye gelirler ddhdhshh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Bunu gömün o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 penisin modeli de benim derse yandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 meme felaketmiş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 abi stokta olmayan seyleri "Stokta tukendi" yaziyor. Site dili ile mi ilgili anlamadim ama garibime gitti. Bide anahtarli gibi esya satarken boyutlarini falan yazin veya anlayabilecegimiz bir resim koyun onun disinda ellerinize saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Yazılan eleştirileri sevgiyle kucaklayıp üzerinde duracağız :) Bu arada belirtmeden edemeyeceğim; markamız aktif olarak amazon'da satış yapmaktadır. Kendi sitemiz de fiyatlar daha uygundur tabi ki edük: google'da "wiccu" diye aratınca bu çıkıyor kültürlenin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Yeni anime diye geldim internet mağazası çıktı dsf Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 kafa karışmasın diye pazar alanına açtım, abilerimiz ablalarımız internete taşımışlar. nasıl anime diye geldin :D ahaha eyvs. alış verişin bol olması dileği ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 eregorn said: Bu arada belirtmeden edemeyeceğim; markamız aktif olarak amazon'da satış yapmaktadır. Kendi sitemiz de fiyatlar daha uygundur tabi ki amazon un bende daha ucuza satacaksın gibi bir zorlaması yok di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 pay aliyodur bu dukanlardan, ucuza alma isini toptanci dudukleyip yapiyolar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 yok abi öyle bi zorlama. amazon biraz gıcık bir yer satıcı için. Satılan ürünlerden %15 para alıyor. Aylık 90tl para alıyor. üstüne üstlük hem müşteriye "50tl alış veriş yaptın, kargo öde" diyor, hem satıcıya "ürün sattın, kargosunu öde. çünkü müşteri kargosunu bize ödedi muhahahaha" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 gençler, patiden gelenlerin neye baktığını görebiliyorum. CS:GO bakıp pipiye geçen kim? çıksın ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 http://d.olay53.com/news/87893.jpg hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 groot kupası güzelmiş de pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Sanal Bebek talebine yetişemiyorum abi. Bu kadar aç mı insanlar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 3D karakterler yeni ürünlerimiz hazır. Ürünlerin boyları ölçülüp detay sayfasına yazılacak ama max 6 min 5 cm olan 3D karakterler artık wiccu'da. Ürünlerın yanında 6lı akrilik boya da veriyoruz. evde kendin boya diye. Üretimlerimiz devam ediyor. her geçen gün yeni bir şeyler girebilir 3D sayfasına adük: şunu yap, kesin alırım diyenler olursa yazsın. onlara da çalışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 lisans var mı kesmesinler ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Jeeztro said: eregorn said: Bu arada belirtmeden edemeyeceğim; markamız aktif olarak amazon'da satış yapmaktadır. Kendi sitemiz de fiyatlar daha uygundur tabi ki amazon un bende daha ucuza satacaksın gibi bir zorlaması yok di mi ? yemeksepeti stili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 eregorn said: Sanal Bebek talebine yetişemiyorum abi. Bu kadar aç mı insanlar ya? o ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar