bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Ya şu şehirde bir tek kum saatini bilirim. Nardis falan var ama mehh. Kum saatini çok seviyorum ancak baydı onun tarzında blues-jazz veya alternatif rock müzik yapan grupların çıktığı yerler var mı? 70-80 tl bilet parası vermeyelim. Ünlü olmak isteyen band'leri dinleyeyim istiyorum. Avrupa yakası öncelik olmadı kadıköy :) var mı gittiğiniz yerler?
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Mitanni vardı taksimde, Beşiktataki Kaset'le birleştiler oradalardı en son. Orada tatlı abiler çalıyo.
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 valla en hızlısı müzik yapan elemanları takip et -> konser/program duyurularını gör -> mekanların hesabına gir, ordan blues "monster of the week" mi yoksa ana tema mı bak şeklinde oluyor.
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 bLackcha0s said: Ya şu şehirde bir tek kum saatini bilirim. Nardis falan var ama mehh. Kum saatini çok seviyorum ancak baydı onun tarzında blues-jazz veya alternatif rock müzik yapan grupların çıktığı yerler var mı? 70-80 tl bilet parası vermeyelim. Ünlü olmak isteyen band'leri dinleyeyim istiyorum. Avrupa yakası öncelik olmadı kadıköy :) var mı gittiğiniz yerler? kum saati harbi süper ya, ara ara gidiyorum :)
Loex Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 kum saati tunel meydanindayken cok iyiydi. Kum saati tabagi falan boyle bide mantarli hardalli bi soslari var.
Öne çıkan mesajlar