bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Ya şu şehirde bir tek kum saatini bilirim. Nardis falan var ama mehh. Kum saatini çok seviyorum ancak baydı onun tarzında blues-jazz veya alternatif rock müzik yapan grupların çıktığı yerler var mı? 70-80 tl bilet parası vermeyelim. Ünlü olmak isteyen band'leri dinleyeyim istiyorum. Avrupa yakası öncelik olmadı kadıköy :) var mı gittiğiniz yerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Mitanni vardı taksimde, Beşiktataki Kaset'le birleştiler oradalardı en son. Orada tatlı abiler çalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 valla en hızlısı müzik yapan elemanları takip et -> konser/program duyurularını gör -> mekanların hesabına gir, ordan blues "monster of the week" mi yoksa ana tema mı bak şeklinde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2018 bLackcha0s said: Ya şu şehirde bir tek kum saatini bilirim. Nardis falan var ama mehh. Kum saatini çok seviyorum ancak baydı onun tarzında blues-jazz veya alternatif rock müzik yapan grupların çıktığı yerler var mı? 70-80 tl bilet parası vermeyelim. Ünlü olmak isteyen band'leri dinleyeyim istiyorum. Avrupa yakası öncelik olmadı kadıköy :) var mı gittiğiniz yerler? kum saati harbi süper ya, ara ara gidiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 kum saati tunel meydanindayken cok iyiydi. Kum saati tabagi falan boyle bide mantarli hardalli bi soslari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar